IJdoornlaan 261-M1+PP

Stel je voor: een heerlijk en goed onderhouden 3-kamerappartement, genesteld op de 11e verdieping met een spectaculair uitzicht over de skyline van Amsterdam. Dit hoekappartement van 91 m2 biedt niet alleen ruimte, maar ook een overvloed aan licht. Vanaf het… Read more »

Kinkerstraat 276-C

Stap in de wereld van heerlijk wonen op een toplocatie in Amsterdam! Dit prachtige dubbele bovenhuis (93 m2) is een oase van rust, met een heerlijk dakterras dat een panoramisch en adembenemend uitzicht op de stad biedt. Een geweldige plek… Read more »

Van Ostadestraat 190-C

Middenin de bruisende Pijp gelegen 2-kamerappartement met balkon en twee gemeenschappelijke dakterrassen, met uitzicht over Amsterdam. Het appartement ligt op de derde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex (1996) en heeft een externe berging in de kelder. INDELING: Het appartement bevindt… Read more »

Kanteel 39

Licht en ruim opgezet 3- kamerappartement van 95 m² met twee (mogelijkheid voor drie) slaapkamers, balkon op het zonnige zuiden en een externe berging op de begane grond. Het appartement is gelegen in een goed onderhouden complex met lift in… Read more »

Matenesse-Hof 14

Wonen in alle rust in een groene omgeving en toch binnen een kwartier het centrum bereiken? Dit goed onderhouden appartement van 100 m2 met lift maakt het mogelijk! Dit luxueuze appartement bevindt zich in het aantrekkelijke Buitenveldert-Oost, nabij de Zuidas…. Read more »

Vrolikstraat 275-II

Zeer licht en sfeervol 2-kamerappartement, gelegen op eigen grond (dus geen erfpacht) in bruisend Oost om de hoek bij het Oosterpark en de Amstel. Indeling: Hal, lichte en brede woonkamer met 3 ramen aan de voorzijde. De badkamer (2016) is… Read more »

Van Ostadestraat 192-D

Van Ostadestraat 192-D, 1072 TH AMSTERDAM-See English below- Middenin de bruisende Pijp gelegen 2-kamerappartement met eeuwigdurend afgekochte erfpacht, balkon en twee gemeenschappelijke dakterrassen met uitzicht over Amsterdam. Het appartement ligt op de bovenste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex (1996) en… Read more »

Daniël Stalpertstraat 85-1A

, 1072 XC AMSTERDAM -English text below- Licht en netjes onderhouden studio appartement midden in de bruisende Oude Pijp maar toch rustig gelegen, op eigen grond, aan de achterzijde van een kleinschalig complex waarvan in 2008 de fundering is hersteld…. Read more »

Hugo de Grootkade 64C+PP

Zeer licht appartement (73 m2) met parkeerplaats en fantastisch uitzicht over het water en het Bilderdijkpark. De woning met afgekochte erfpacht (tot en met 31-03-2052) is gelegen op de derde verdieping van het appartementencomplex “De laatste Hendrik”, een modern hoogwaardig… Read more »

Pieter Baststraat 10-bv

Heerlijk gemeubileerd bovenhuis van 122m² (NEN gemeten) met eigen opgang vanaf de begane grond, dakterras met opbouw, balkon en rustig gelegen op het gewilde Duivelseiland in Amsterdam Oud-Zuid. INDELING: Entree via eigen opgang op de begane grond naar de derde… Read more »