Pieter Baststraat 10-bv

Heerlijk gemeubileerd bovenhuis van 122m² (NEN gemeten) met eigen opgang vanaf de begane grond, dakterras met opbouw, balkon en rustig gelegen op het gewilde Duivelseiland in Amsterdam Oud-Zuid. INDELING: Entree via eigen opgang op de begane grond naar de derde… Read more »

Vondelstraat 94-I

Wonen aan de rand van het Vondelpark in een driedubbelbovenhuis met de statige uitstraling van oudsher en met de moderne gemakken en comfort van deze tijd. De woning met een woonoppervlakte van 243 m2 is gelegen op eigen grond en… Read more »

Koning Davidlaan 19

Vrijstaande villa (241 m2) in Bossche School stijl, rustig gelegen op een riant perceel (1535 m2) in de bosrijke omgeving van de Heilig Landstichting. Een bijzonder ontwerp met gevels met ieder een eigen karakter naar gelang de oriëntatie. Een heerlijk… Read more »

Blankenstraat 169-h

Charmant en speels ingedeeld 3-kamerappartement (60 m2, NEN2580-meetrapport aanwezig) met tuin en terras. Het appartement is centraal maar rustig op eigen grond gelegen in de populaire Czaar Peterbuurt op loopafstand van het Funenpark en de Czaar Peterstraat die bekroond is… Read more »

Wilgenlaan 6

Zo goed als vrijstaande villa (157 m2, met uitbreidingsmogelijkheden) op een groot hoekperceel (545 m2) met garage en onder architectuur aangelegde tuin op het zuidwesten. De goed onderhouden woning is gelegen in een rustige groene laan in de wijk Frederiksoord… Read more »

Nieuwe Uilenburgerstraat 21 G

Centraal en rustig gelegen 2-kamerappartement (68 m2) op de bovenste verdieping(en) in het voorhuis van een karakteristiek monumentaal pakhuis (met lift) uit de 18e eeuw, vernieuwbouw jaren ’80. Het appartement is op eigen grond gelegen en u heeft de mogelijkheid… Read more »

Badhuisstraat 20

Hoogwaardig, duurzaam en charmant gerenoveerd herenhuis (147 m2) met tuin op het zuiden. De ruim opgezette gezinswoning met ingebouwde kasten is centraal gelegen in het gewilde Rozenprieel op 5 minuten lopen van het centrum. Het huis is zo te betrekken… Read more »

Olympiaweg 103-hs

Well maintained and fully furnished apartment (49 m2) with garden (25 m2), centrally located to all amenities in the Stadionbuurt (Oud-Zuid). Layout: Private entrance, hall with access to the living room with adjacent dining room and semi-open kitchen (with dishwasher,… Read more »

Valeriusstraat 181-II

Licht en luxe 3-laags bovenhuis (208 m2, NEN2580 rapport aanwezig) met dakterras en eigen opgang. De woning is in 2018/19 met veel smaak en oog voor detail volledig gerenoveerd en uitgebouwd met de beste materialen en is gelegen op eigen… Read more »

Muiderstraat 10B

Muiderstraat 10 / B 1011 RB AMSTERDAM (Dutch below) Unique, impressive and fully furnished city apartment (65m2, 2 rooms) with a roof terrace (15m2). The centrally located apartment was fully renovated in 2015 under the guidance of an architect and… Read more »