Anjeliersstraat 177/I

Verkocht
  • 1015 NG Amsterdam
  • Woonoppervlakte 140 m²
  • 5 kamers
  • € 749.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

KARAKTERISTIEK DRIE-LAAGS BOVENHUIS VAN 140 M2 (NEN2580) MET TERRAS (17m2) OP HET ZUIDEN EN EIGEN OPGANG, RUSTIG GELEGEN IN DE LEVENDIGE JORDAAN.

De woning, die op eigen grond ligt, is voorzien van dubbel glas (op de openslaande deuren naar het terras na) en omstreeks 1997 is de fundering hersteld.
De vereniging van eigenaren betreft het pand Anjeliersstraat 177 Amsterdam en telt 2 leden. Er worden geen maandelijkse servicekosten betaald. Het bovenhuis draagt voor 2/3 bij in de kosten.

Indeling:
Eigen entree met opgang naar de eerste verdieping; ruime hal met inbouwkasten, 2 ruime slaapkamers, badkamer, bij de slaapkamer aan de achterzijde is het zonnige terras op het zuiden gelegen.
Tweede verdieping; woonkamer met openhaard en half-open keuken
Kapverdieping; overloop, 2 slaapkamers en stookhok.

In het kort:
-Bouwjaar 1893
-Woonoppervlakte 140 m2 (NEN2580)
-Oppervlakte BVO 199 m2
-Terras op het zuiden 17 m2
-Omstreeks 1997 is de fundering hersteld
-Eigen grond, dus geen erfpacht
-Gesplitst in 2002 in appartementsrechten
-Veel indelingsmogelijkheden
-Oplevering in overleg

Ligging en omgeving:
Rustig gelegen op gewilde locatie tussen de Lijnbaansgracht en de Prinsengracht. Op loopafstand is de Linden- en Noordermarkt te vinden waar u terecht kunt voor uw boodschappen. Uiteraard heeft de Jordaan ook een scala aan andere winkels, restaurants en cafés.
In de directe omgeving vindt u verder scholen (zoals bijvoorbeeld de goed aangeschreven Theo Thijssenschool), kinderdagverblijven en sportvoorzieningen.
Aansluitingen van tram, bus, metro en trein (Centraal station) zijn vlakbij, alsmede uitvalswegen naar ring A-10.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer lezen