Anthonie van Dijckstraat 13-hs

Verkocht
  • 1077 MG Amsterdam
  • Woonoppervlakte 126 m²
  • 4 kamers
  • € 1.045.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Zeer licht en fraai gerenoveerd benedenhuis (126 m2 NEN rapport aanwezig) met hoge plafonds en tuin op het zuiden. De woning is in 2017 met veel smaak verbouwd met behoud van originele details en is zeer centraal maar toch rustig gelegen in Oud-Zuid om de hoek bij de Beethovenstraat.

Indeling:
Het gebouw ademt de klasse van de jaren 30 bouwperiode uit. U heeft een eigen entree en komt u via het voorportaal binnen in de centrale hal die alle vertrekken met elkaar verbindt. Via de glas in lood deuren komt u in de woonkamer met luxe open keuken aan de voorzijde die is voorzien van een eiland en diverse inbouwapparatuur zoals o.a. een Quooker en een wijnkoelkast. Aan de achterzijde ligt de fraai aangelegde tuin (ca.45 m2) op het zuiden die te bereiken is via een bijna 3 meter hoge schuifdeur waardoor je de tuin bijna in huis haalt. De tuin met vrij “uitzicht” is voorzien van een moderne externe berging.
De master bedroom is gelegen aan de voorzijde van het pand en verder zijn er nog 2 zeer slimme en speelse ingerichte slaapkamers. Verder heeft de woning 2 badkamers, 1 voorzien van ligbad, dubbele wastafelmeubel en toilet, de ander met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Er is nog een separate was- en stookruimte. Door de gehele woning ligt een fraaie houten vloer.

In het kort:
-Bouwjaar 1932
-Gerenoveerd in 2017
-Woonoppervlakte 126 m2 (NEN2580 rapport aanwezig)
-Plafondhoogte meer dan 3 meter
-Fraai aangelegde tuin van ca. 45 m2
-Moderne externe berging
-Erfpacht afgekocht t/m 31-01-2056
-3 slaapkamers
-2 badkamers
-rustig gelegen
-Servicekosten VVE € 70,- per maand

Ligging en omgeving:
Het benedenhuis is rustig en kindvriendelijk gelegen om de hoek bij de Beethovenstraat. Het aanbod van supermarkten, winkels, lunchrooms en restaurants in de buurt is groot. Elke vrijdag is er een biologische markt op de Minervalaan. Het winkelcentrum Gelderlandplein is binnen enkele minuten bereikbaar, maar ook het Stadionplein, het Museumplein en voor ontspanning zijn het Beatrixpark en het Vondelpark goed en snel te bereiken.
In de directe omgeving bevinden zich veel lagere en middelbare scholen, waaronder ook de British School, een aantal kinderdagverblijven en verschillende sportvoorzieningen.
Aansluitingen van tram, bus, metro (Noord-Zuidlijn Station RAI) en trein (Station Zuid WTC) zijn vlakbij. Binnen ca. 20 minuten bent u op Schiphol Airport met trein en/of auto.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Het woonoppervlak is door externe partij opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. Meetrapport is aanwezig. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of bouwtechnische keuring uit te voeren, zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen