Baarsjesweg 154/III

Verkocht
  • 1057 HM Amsterdam
  • Woonoppervlakte 65 m²
  • 3 kamers
  • € 279.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Licht, modern en slim ingericht drie kamerappartement (65 m2) gelegen op eigen grond, met een balkon aan de voor- en achterzijde en fantastisch uitzicht over de Kostverlorenvaart.

Indeling:
Via het centrale trappenhuis gaat u naar de woning gelegen op de derde verdieping.
Ruime hal met meterkast en garderobe. Lichte woonkamer met zijraam en uitzicht op de Kostverlorenvaart. Twee goede slaapkamers. Dichte moderne keuken (2014) met diverse inbouwapparatuur en kast voor droog- en wasmachine. De badkamer is vernieuwd in 2014 en v.v. vloerverwarming, douche, badkamermeubel en zwevend toilet. Verder zijn er twee balkons, één op het westen en één op het oosten. Op de begane grond is de externe berging (7m2) te vinden.

In het kort:
– Bouwjaar 1967
– Eigen grond (dus geen erfpacht)
– Woonoppervlak 65 m2 (conform meetinstructie NEN 2580)
– Balkon Oost en West
– Moderne keuken en badkamer
– Dubbelglas
– Berging op de begane grond van 7 m2
– Actieve VVE
– Servicekosten VVE €90,83 per maand
– Blokverwarming, voorschot stookkosten € 65,33 per maand
– Warm water via boiler
– Oplevering in overleg

Ligging en omgeving:
Op loopafstand vindt u de gezellige Ten Kate markt, De Hallen, leuke winkels, restaurantjes en parken. Met de fiets bent u binnen 10 minuten in het centrum. Daarnaast zijn de trams 7,12,13,14 en 17 en de uitvalswegen gemakkelijk te bereiken.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer lezen