Borneostraat 4-C + PP

Verkocht
  • 1094 CJ Amsterdam
  • Woonoppervlakte 75 m²
  • 3 kamers
  • € 319.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Prachtig modern en licht appartement (2005) van 75 m2 gelegen op de tweede verdieping van het appartementencomplex (met lift en parkeerplaats) ‘de Borneodriehoek’ naar een ontwerp van atelier Zeinstra en Van der Pol. Het complex ontving de Zuiderkerkprijs, de Amsterdamse stimuleringsprijs voor het meest innovatieve woningbouwproject. De woning met afgekochte erfpacht kenmerkt zich door veel ramen die van vloer tot aan het plafond reiken met als effect een vrij uitzicht, geen inkijk en dus veel privacy.

DE VRAAGPRIJS IS INCL. EEN PARKEERPLAATS IN DE ONDERGELEGEN GARAGE!!!

Indeling (zie plattegronden en mogelijkheden):
Ruime en moderne centrale entree met postbussen op de begane grond; met de lift of via het trappenhuis gaat u naar de tweede verdieping.
Entree woning; hal, woonkamer met grote ramen, twee slaapkamers (met schuifwand systeem), badkamer met badmeubel en douche, separaat toilet, aparte berging/wasmachine ruimte, balkon op het zuiden, half-open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. In de onderbouw van het complex is de externe berging te vinden.

In het kort:
-Bouwjaar: 2005
-Woonoppervlakte: 75 m2
-Verschillende indelingsmogelijkheden (zie plattegronden)
-Dubbel glas/volledig geïsoleerd
-Lift
-Vraagprijs incl. parkeerplaats
-Glasvezel aansluiting
-CV-ketel 2005 (Intergas)
-Mechanische ventilatie
-Zeer actieve VVE
-Servicekosten: € 141,63 per maand
-Erfpacht, canon afgekocht tot 30-06-2053
-Berging in onderbouw
-Oplevering in overleg

Ligging en omgeving:
Het appartement ligt in de Indische buurt (Amsterdam Oost) op nog geen 5 minuten fietsafstand van Amsterdam centrum. De Timorbuurt/Borneostraat maakt hier onderdeel van uit en behoort tot het best ontwikkelde en vernieuwde gedeelte van deze wijk. In de nabijheid ligt: het Timorplein dat een culturele functie heeft gekregen met onder andere Studio K, het Javaplein en de Javastraat die bekend staan om de vele winkels, restaurants en cafe’s, de Dappermarkt, Brouwerij ’t IJ, Artis en het Tropenmuseum. Er is een goede bereikbaarheid per openbaar vervoer (tramlijnen 14, 3, 7 en 9 en het NS Muiderpoort station) met de auto via de uitvalswegen A10. Oost wordt op dit moment gezien als meest upcoming en hippe gedeelte van Amsterdam.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer lezen