Borneostraat 4Y

Verkocht
  • 1094 CJ Amsterdam
  • Woonoppervlakte 167 m²
  • 4 kamers
  • € 899.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Prachtig modern en licht dubbel-hoekappartement (167 m2) met terras (36 m2) en veel indelingsmogelijkheden gelegen op de bovenste verdieping van het appartementencomplex “de Borneodriehoek” naar een ontwerp van atelier Zeinstra en Van der Pol. Het complex ontving de Zuiderkerkprijs, de Amsterdamse stimuleringsprijs voor het meest innovatieve woningbouwproject. De woning met parkeerplaats en afgekochte erfpacht, kenmerkt zich door vele ramen (met een oppervlakte van ca. 100 m2) die reiken tot aan het plafond met als effect een weids uitzicht met zeer veel privacy.

DE VRAAGPRIJS IS INCLUSIEF EEN PARKEERPLAATS IN DE ONDERGELEGEN GARAGE!!!!

Indeling:
Ruime en moderne entree met postbussen op de begane grond; met de lift of het trappenhuis gaat u naar de 4e verdieping. Entree woning; royale hal met garderobe; woonkamer met open-keuken en vide van ruim 5 meter hoog; zeer ruime slaapkamer, met een simpele ingreep kunt u er 2 goede slaapkamers van maken; interne berging; separaat toilet; balkon op het zuiden; open trap naar de 2e woonlaag.
Tweede woonlaag; overloop naar de “2e woonkamer” met openslaande deuren naar het terras van ruim 35 m2, slaapkamer, badkamer (met uitbreidingsmogelijkheden) met douche en toilet.
In de onderbouw bevindt zich de parkeerplek en een ruime externe berging.

In het kort:
-Bouwjaar: 2005
-Woonoppervlakte: 167 m2 (incl.inpandige berging)
-Vele indeling- en uitbreidingsnogelijkheden (zie plattegronden)
-Terras van 36 m2
-Balkon 5 m2
-Optie tot het maken van nog een dakterras
-Vraagprijs is inclusief een parkeerplaats, die ruim genoeg is om een auto en motor op te parkeren
-Airconditioning
-Ventilatie-installatie met warmteterugwinning
-Dubbel glas/volledig geïsoleerd
-Lift
-CV-ketel 2005 (Intergas)
-Mechanische ventilatie
-Zeer actieve VvE, in 2017 is de gemeenschappelijke ruimte geschilderd en is energiezuinige verlichting aangebracht
-Servicekosten: € 192,65 per maand, dit is incl. de parkeerplaats
-Jaarlijkse erfpachtcanon is afgekocht tot 30-06-2053
-Energielabel B
-Berging in onderbouw
-Oplevering in overleg

Ligging en Omgeving:
Het appartement ligt in de Indische buurt (Amsterdam Oost) op nog geen 10 minuten fietsafstand van Amsterdam centrum. Oost wordt op dit moment gezien als het meest upcoming en hippe gedeelte van Amsterdam De Timorbuurt/Borneostraat maakt hier onderdeel van uit en behoort tot het best ontwikkelde en vernieuwde gedeelte van deze wijk. In de nabijheid ligt: het Timorplein dat een culturele functie heeft gekregen met onder andere Studio K; Javaplein/Javastraat die bekend staan om de vele winkels, bars en restaurants zoals Wilde Zwijnen en Walter Woodbury Bar; de Dappermarkt, Brouwerij ’t IJ, Artis en het Tropenmuseum.
De beste sportschool van Amsterdam, Akademia Training, aan het eind van de straat. Een heerlijke Yogaschool LiveYoga op 1 minuut afstand.
Groene omgeving met de nabijgelegen parken Oosterpark en Flevopark.
Met tram 14 vlakbij de algemene entree is er een goede bereikbaarheid per openbaar vervoer (tramlijnen 3, 7 en 9 en het NS Muiderpoort station op 5 minuten loopafstand) of met de auto via de uitvalswegen A10.
Met auto of openbaar binnen 30 minuten op Schiphol.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen