Ceintuurbaan 406-IV

Verkocht
  • 1074 EA Amsterdam
  • Woonoppervlakte 62 m²
  • 3 kamers
  • € 385.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

ZEER PRAKTISCH INGEDEELD 3 KAMER APPARTEMENT (62 M2) MET EEN ZONNIG DAKTERRAS VAN MAAR LIEFST 47 M2. HET APPARTEMENT IS GELEGEN OP EIGEN GROND IN EEN GERENOVEERD COMPLEX, MIDDEN IN DE BRUISENDE PIJP!

Indeling
Het gemeenschappelijk trappenhuis brengt je naar de vierde verdieping.
Aan de voorzijde van het appartement is de woonkamer met moderne open keuken die v.v. vaatwasser, combimagnetron. Twee goede slaapkamers gelegen aan de achterzijde. De badkamer is v.v. ligbad, aparte inloopdouche en wastafel. Er is separaat een zwevend toilet met fontein. Verder is er een aparte berging met wasmachine aansluiting.
Via een vaste trap komt u op het dakterras van maar liefst 47 m2 en heeft u een prachtig panoramisch uitzicht over Amsterdam.

In het kort:
– Woonoppervlakte 62 m2 (NEN 2580 gemeten)
– Dakterras van 47 m2
– Eigen grond
– Gerenoveerd omstreeks 2010
– Energielabel A
– Servicekosten € 80,- per maand
– Goed geisoleerd
– Parkeren volgens vergunningsysteem, wachttijd thans circa 4 maanden
– Oplevering in overleg, kan op korte termijn

Ligging en omgeving:
Het appartement ligt in de gewilde wijk “de Pijp” tussen de Amsteldijk en de Van Woustraat en boven de MARQT. Het is op loopafstand van het Sarphatipark voor een koffietje in de zon of een rondje hardlopen en het is op fietsafstand van het Marie Heinekenplein. In de buurt zijn diverse gezellige winkelstraten, vele cafés en restaurants en de Albert Cuypmarkt. Bovendien is het appartement goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer (tram 3, 25), om de hoek gelegen bij station Ceintuurbaan van de Noord/Zuidlijn alsook met de auto (Ringweg A10, A1 en A2).

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen