Cornelis Drebbelstraat 10-II

Verkocht
  • 1097 AL Amsterdam
  • Woonoppervlakte 139 m²
  • 4 kamers
  • € 1.059.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Recentelijk met veel smaak en hoogwaardige materialen gerenoveerd dubbel bovenhuis met eigen entree, dakterras en gelegen op eigen grond in een rustige maar toch centraal gelegen straat in de Watergraafsmeer.

Indeling:
Via de eigen entree op de begane grond loopt u naar de tweede verdieping. Via de overloop kunt u naar de 2 slaapkamers aan de voorzijde waarvan één een balkon heeft. Aan de achterzijde van de verdieping ligt de master bedroom met en suite ruimte voor kasten en toegang tot een heerlijk balkon. De badkamer is zeer luxe uitgevoerd met ligbad, douche en op maat gemaakt badkamermeubel. De kranen en douchegarnituur is in messing en koper uitgevoerd. Verder is er nog luxe uitgevoerd toilet en een berging voor wasmachine/droogopstelling. De hele verdieping is voorzien van vloerverwarming die in verschillende zones is te verwarmen.
Via de trap gaat u naar het woonkamer die overgaat in de luxe keuken die uitgerust is met kookeiland met 4x gas- en 2x inductiepits kooktoestel van Miele, ingebouwde afzuigkap en vacumeerlade van Miele. Ook is er een stoomoven en extra grote oven van 90 cm, vaatwasser, grote koelkast en vriezer en een Quooker kraan. Op deze verdieping is er ook vloerverwarming en is er nog een luxe uitgevoerd toilet.
Via de open trap gaat u naar het dakhuis met toegang tot het dakterras met 4 x elektrapunt (voor heaters en koelkast) en warm- en koud water om eventueel een buitenkeuken te kunnen aanleggen.

In het kort:
-Bouwjaar 1909
-Totaal gerenoveerd in 2020
-Eigen grond
-Woonoppervlakte 139 m2 (NEN2580 rapport aanwezig)
-Dakterras met dakhuis
-Balkon
-Vloerverwarming gelegen door de hele woning, in zones te regelen
-Luxe kranen en douchegarnituur, messing en koper
-Servicekosten VVE € 155,- per maand
-Meerjaren Onderhoudsplan
-Energielabel A
-Levering op korte termijn is mogelijk

Ligging en omgeving:
Het appartement is gelegen in de Watergraafsmeer aan de Cornelis Drebbelstraat, een rustige straat om de hoek van de Ringdijk. Op steenworp afstand gelegen van het nieuwe winkelcentrum Oostpoort en de Middenweg met een zeer divers winkelaanbod. Een avond dineren in restaurant “Jacobsz”, “La Vallade” of restaurant “de Kas”, allemaal op loopafstand. Een stukje verder de Linnaeusstraat in treft u eveneens diverse goede restaurants en gezellige cafés.
De woning ligt aan de rand van Park Frankendael; genoeg ruimte om te wandelen, te sporten en te luieren met maandelijks de Pure Markt.
Voor sportliefhebbers zijn er op loop- en fietsafstand diverse sportmogelijkheden; squash, tennis, hockey, voetbal, schaatsen, fitness en zwemfaciliteiten.
Men treft in de buurt een zeer divers aanbod van basisscholen welke goed staan aangeschreven en diverse kinderopvangmogelijkheden.
Via de Middenweg bereikt u de uitvalsweg Ring A-10 in een paar minuten. Tram, bus en NS-station Amstel en Science Park en Muiderpoort zijn op loopafstand.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Het woonoppervlak is door externe partij opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. Meetrapport is aanwezig. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of bouwtechnische keuring uit te voeren, zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Verkoop via Amsterdams model. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen