Djambistraat 33-III

Verkocht
  • 1094 AX Amsterdam
  • Woonoppervlakte 47 m²
  • 2 kamers
  • € 265.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Slim ingedeeld 2 kamerappartement gelegen op de bovenste woonverdieping met balkon, ruime zolderberging en afgekochte gemeentelijke erfpacht. Het appartement is rustig gelegen in de hippe Indische buurt in een goed onderhouden appartementencomplex, dat in 2006 compleet is gerenoveerd.

Indeling:
Via de lichte entree van het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de woning op de derde etage, tevens bovenste woonverdieping, dus geen bovenburen; hal/entree met garderobe en berging/meterkast; lichte woonkamer aan de voorzijde; aan de achterzijde ligt de woonkeuken met toegang tot het balkon over de gehele breedte van het appartement; eenvoudige badkamer met douche en toilet; goede slaapkamer aan de achterzijde met ook toegang tot het balkon.
Eigen berging (grootste) op direct bovengelegen zolderverdieping.

In het kort:
– Woonoppervlakte 47 m2
– Balkon 8 m2
– Berging van 9 m2
– Bouwjaar 1913, in 2006 totaal gerenoveerd
– Gemeentelijke erfpacht is afgekocht tot 30-09-2056
– Actieve VVE met MJOP, servicekosten zijn € 93,45 per maand
– Appartement is gelegen op de bovenste woonverdieping

Ligging en omgeving:
Het appartement ligt in de Indische buurt (Amsterdam Oost) op nog geen 10 minuten fietsafstand van Amsterdam centrum. Oost wordt op dit moment gezien als meest upcoming en hippe gedeelte van Amsterdam De omgeving van de Djambistraat maakt hier onderdeel van uit en behoort tot het best ontwikkelde en vernieuwde gedeelte van deze wijk. In de nabijheid ligt: het Timorplein dat een culturele functie heeft gekregen met onder andere Studio K; Javaplein/Javastraat die bekend staan om de vele winkels, bars en restaurants zoals Wilde Zwijnen en Walter Woodbury Bar; de Dappermarkt, Brouwerij ’t IJ, Artis en het Tropenmuseum.
De beste sportschool van Amsterdam, Akademia Training, aan het eind van de straat.
Groene omgeving met de nabijgelegen parken Oosterpark en Flevopark.
Met tram 14 vlakbij de algemene entree is er een goede bereikbaarheid per openbaar vervoer (bus 22, 65 en tramlijnen 3, 7 en 9) en het NS Muiderpoort station op 5 minuten loopafstand) of met de auto via de uitvalswegen A10.
Met auto of openbaar vervoer binnen 30 minuten op Schiphol.
Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen