Erich Salomonstraat 527

Verkocht
  • 1087 GT Amsterdam
  • Woonoppervlakte 168 m²
  • 4 kamers
  • € 589.000 k.k.
Neem contact op Plattegrond

Vanuit uw huis met uw sloep zo het IJmeer op, zwemmen voor de deur, of in de winter uw schaatsen onderbinden op uw eigen steiger?

Dat kan! Vanuit uw modern, turn key, licht, zonnig en energie zuinig grachtenhuis, dat kindvriendelijk is gelegen aan de Polygoongracht op IJburg. De woning is veilig en voorzien van het Politie keurmerk ‘veilig wonen’ en heeft een drijvende steiger van ca.15 m2 voor sloepen. Het huis is recentelijk van binnen opnieuw geschilderd en heeft een woonoppervlakte van ca.168 m2 excl. de garage van 15 m2. Er bestaat de mogelijkheid om op deze garage een verdieping te bouwen van ca.30 m2 voor een werkkamer/atelier of ruimte voor een ‘aupair’. Bij de bouw is hier reeds een vergunning voor verleend. De besloten stadstuin (ca. 11 x 5,40) gelegen op het zuid westen, is ontworpen door hoveniers bedrijf Mocking uit Wijk bij Duurstede, en biedt zowel schaduw als veel zon. De zon is aan de voorzijde van het huis tot ca.12:00 u aanwezig. Een ontbijt en een kop koffie op de vlonder is dan ook een feest o.a. ivm voorbij varende bootjes op weg naar de hoofdsluis van IJburg. Vanaf ca.12:00 u schijnt de zon volop in de tuin achter het huis. De woning is verdeeld over de begane grond en 2 verdiepingen. De woonkamer met uitzicht over het water is voorzien van een open haard die zorgt voor een warme sfeer in de zomer als ook in de kille wintermaanden. De moderne keuken met inbouw apparatuur is een genot voor liefhebbers van ‘easy cooking’.
De eerste verdieping heeft op dit moment 2 grote kamers, waarvan de master bedroom een frans balkon heeft. Het is overigens makkelijk om de verdieping om te vormen tot de oorspronkelijke 3 kamers. Verder is er een eigentijdse badkamer met vloerverwarming en een apart toilet wat het geheel zeer comfortabel maakt.
De tweede verdieping heeft een grote kamer met frans balkon en een aparte tweede badkamer, ideaal voor privacy voor kinderen, ‘aupair’ of gasten. Ook is er een separate ruimte voor wasmachine, droger en koelkast. Het dakterras op het zuid westen heeft een afmeting van ca.19 m2. Ideaal om in het voor- en najaar te kunnen genieten van de lente- en najaars zon. Elke verdieping incl. begane grond heeft zijn eigen toilet. Het gehele huis is voorzien van vast parket, op de begane grond white wash en op de 1e en 2e verdieping eiken. Voorts is het huis en de garage voorzien van veel grote inbouwkasten. De garage kent bovendien een vliering, waar overtollige bagage e.d. kan worden neergezet.

Ijburg is een sportief en een gezellig eiland. U kunt er hockeyen, voetballen, zeilen, SUPPen, kanoën, tennissen, naar de kinderboerderij etc., het is er allemaal.

In het kort:
-Bouwjaar 2008
-Woonoppervlakte 168 m2
-Uitbreidingsmogelijkheden
-Perceel 156 m2
-Turn key, zo te betrekken
-Garage 15 m2, met elek.deur en vliering
-Fraai aangelegde besloten tuin op het zuid westen 60 m2
-Dakterras op het zuid westen 19 m2
-Aan het water met drijvende steiger
-Canon erfpacht afgekocht tot 31-08-2056
-Open haard
-Recentelijk intern geschilderd
-Oplevering in overleg

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.
Er kunnen geen rechten aan deze informatie worden ontleend.

Meer lezen