Gillis van Ledenberchstraat 95/II

Verkocht
  • 1052 VC Amsterdam
  • Woonoppervlakte 47 m²
  • 2 kamers
  • € 219.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Het 2-kamerappartement (47 m2) is in 2014 onder architectuur verbouwd met natuurlijke en hoogwaardige materialen.
De woning op eigen grond is gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig complex dat gesplitst is in 2007 en kijkt uit op de houtzaagmolen “De Otter”.

Indeling:
Verzorgde centrale entree. Toegang tot het appartement gelegen op de 2e verdieping; woonkamer met balkon, slaapkamer, keuken voorzien van diverse apparatuur en badkamer met toilet en douche.

Gebruikte materialen tijdens verbouwing.
De gebruikte materialen zijn waar mogelijk van natuurlijke producten.
De houten vloer is van massief lariks hout. Andere op de vloer gebruikte materialen zijn terrazzo (badkamer), kurk (keuken) en sisal (slaapkamer).
Sommige muren zijn kaal en de originele bakstenen zichtbaar. De verf op gepleisterde muren, houten deuren, bakstenen en het gehele plafond zijn van een hoge kwaliteit krijt basis. Wanddelen in de keuken, badkamer en slaapkamer zijn bekleed met geolied multiplex. Verder is de douche bekleed met handgemaakte tegels, plinten van geolied hardhout. De meeste deuren, kozijnen en drempels zijn nog origineel
In de keuken is het aanrecht gemaakt van Limba Bariole hout en de wasbakken zijn van keramiek. Op maat gemaakte planken en kast(en) zijn van multiplex hout.
Alle zichtbare houten werken, waaronder vloer, wandbekleding, plinten, keukenmeubilair worden behandeld met natuurlijke lijnolie om het water- en vlekbestendig te maken.

In het kort:
-Bouwjaar 1906
-Woonoppervlakte 47 m2
-Verbouwing 2014
-Eigen grond, dus geen erfpacht
-Complex gesplitst in 2007
-Servicekosten VVE € 53,- per maand
-Balkon op het oosten van 5 m2
-Oplevering in overleg

Ligging en omgeving:
De woning is centraal gelegen nabij het gezellige Hugo de Grootplein met zonnige terrasjes en leuke restaurants. Als u de Nassaukade oversteekt staat u midden in de bruisende Jordaan met haar vele uitgaansgelegenheden, terrasjes en winkels. De andere kant op lopend komt u uit bij het cultuurpark Westergasfabriek en het groene Westerpark. De directe omgeving is voorzien van een ruime keuze aan winkels en markten. De ligging ten opzichte van tram- en busverbindingen en het Centraal Station is zeer gunstig. De ringweg A10 is goed bereikbaar.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Meer lezen