Hugo de Grootkade 64C+PP

Verkocht
  • 1052 LW Amsterdam
  • Woonoppervlakte 73 m²
  • 2 kamers
  • € 620.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Zeer licht appartement (73 m2) met parkeerplaats en fantastisch uitzicht over het water en het Bilderdijkpark. De woning met afgekochte erfpacht (tot en met 31-03-2052) is gelegen op de derde verdieping van het appartementencomplex “De laatste Hendrik”, een modern hoogwaardig afgewerkt complex voorzien van lift, gemeenschappelijke binnentuin en goede entree aan de gracht.

INDELING:
Gemeenschappelijke (afgesloten) entree met gemeenschappelijke binnentuin, entree van het complex, lift/trap naar de derde verdieping. Eigen entree, hal die de verschillende vertrekken met elkaar verbindt. Zeer lichte woonkamer met open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. Door de vele ramen met Franse balkons is het heerlijk licht en heb je een fraai uitzicht over het Bilderdijkpark en het water van de Hugo de Grootgracht. Aan achterzijde van de woning bevindt zich een ruime slaapkamer en het balkon met zicht op de gemeenschappelijke binnentuin. Overigens zijn er mogelijkheden om een tweede slaapkamer te creëren. De badkamer is voorzien van inloopdouche en wastafel, het toilet is separaat. Verder is er een inpandige berging met de wasmachine en CV. In de onderbouw zijn de parkeerplaats en de externe berging gelegen.

IN HET KORT:
-Vraagprijs is inclusief parkeerplaats
-Woonoppervlakte 73 m2 (meetrapport aanwezig)
-Bouwjaar 2004
-Gemeentelijke erfpacht afgekocht t/m 31-03-2052
-Energielabel B
-Lift
-Balkon
-Externe berging
-Mogelijkheid om 2e slaapkamer te creëren
-Actieve VVE met een MJOP
-Gemeenschappelijke tuin
-Totale servicekosten VVE € 152,02 (voor appartement en parkeerplaats)

LIGGING EN OMGEVING:
De woning ligt in een rustige straat aan de Hugo de Grootgracht waar praktisch alleen bestemmingsverkeer komt. De Frederik Hendrikbuurt in Oud-West ligt aan de rand van het centrum, naast de Jordaan met al zijn leuke winkels en gezellige restaurants. Verder ligt op korte afstand “De Hallen’ – met onder andere de Foodhallen, een bioscoop en een bibliotheek. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht aan het Hugo de Grootplein en De Clerqstraat. Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, tram 3 en 10 en diverse bussen stoppen op korte loopafstand. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ring A-10.

Hugo de Grootkade 64-C+PP, 1052 LW AMSTERDAM

Very bright apartment (73 m2) with parking space and fantastic view over the water and the Bilderdijkpark. The house with surrendered leasehold (until 31-03-2052) is located on the third floor of the apartment complex “De Laatste Hendrik”, a modern high-quality finished complex with elevator, communal courtyard and good entrance on the canal.

LAYOUT:
Communal (closed) entrance with communal courtyard, entrance of the complex, elevator / stairs to the third floor. Private entrance, hall that connects the different rooms. Very bright living room with open kitchen with various built-in appliances. The many windows with French balconies make it wonderfully light and you have a beautiful view over the Bilderdijkpark and the water of the Hugo de Grootgracht. At the rear of the house is a spacious bedroom and the balcony overlooking the communal courtyard. Incidentally, there are possibilities to create a second bedroom. The bathroom has a walk-in shower and sink, the toilet is separate. There is also an indoor storage room with the washing machine and CV. The parking space and the external storage room are located in the basement.

IN BRIEF:
-Asking price includes parking space
-Living area 73 m2 (measurement report available)
-Year of construction 2004
-Municipal leasehold bought off until 31-03-2052
-Energy label B
-Elevator
-Balcony
-External storage
-Possibility to create 2nd bedroom
-Active VVE with an MJOP
-Communal garden
-Total service costs VVE € 152.02 (for apartment and parking space)

LOCATION AND SURROUNDINGS:
The house is located in a quiet street on the Hugo de Grootgracht where practically only local traffic comes. The Frederik Hendrikbuurt in Oud-West is located on the edge of the center, next to the Jordaan with all its nice shops and cozy restaurants. Furthermore, “De Hallen” is a short distance away – including the Foodhallen, a cinema and a library. For daily shopping you can go to Hugo de Grootplein and De Clerqstraat. The apartment is easily accessible by public transport, tram 3 and 10 and various buses stop a short walk away.By car you can reach the ring A-10 within a few minutes.

Het woonoppervlak is door externe partij opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. Meetrapport is aanwezig. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of bouwtechnische keuring uit te voeren, zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen