J. de Koostraat 36

Verkocht
  • 1068 KR Amsterdam
  • Woonoppervlakte 159 m²
  • 6 kamers
  • € 485.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Zeer royale drive-in woning (159 m2, NEN2580) met veel (uitbreidings)mogelijkheden en zonnige tuin (60 m2) gelegen op het zuid-westen vlakbij het recreatiegebied Sloterpark en de Sloterplas.

Indeling:
Begane grond: Entree via het tochtportaal kom u in de hal met toegang tot de diverse vertrekken. Zo heeft u via de hal direct toegang tot de garage (met elektrische garagedeur). Aan de achterzijde bevinden zich twee kamers met toegang tot de zonnige tuin (zw) met achterom
Tevens bevindt zich op de begane grond een toiletruimte en een berging met de CV opstelling.

Eerste verdieping: via de brede spiltrap komt u op de ruime overloop met vaste kast en toiletruimte. De overloop geeft toegang tot de royale doorzon woonkamer. Door de grote raampartijen aan beide zijden is de woonkamer aangenaam licht. Vanuit het eetgedeelte en de keuken heeft u toegang tot het ruime balkon aan de voorzijde van de woning. De halfopen keuken is gedateerd maar werkzaam.

Tweede verdieping: de eveneens ruime overloop biedt u toegang tot een derde toiletruimte, de badkamer (gedateerd) en de drie slaapvertrekken op deze etage. De grootste slaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd en is voorzien van vaste inbouwkasten. De twee slaapkamers aan de achterzijde hebben beide toegang tot het balkon op het zuid/westen.

Derde verdieping: op deze verdieping bevindt zich een vliering welke bereikbaar is via een vlizotrap. Het is mogelijk om de vliering te voorzien van een dakopbouw, waardoor er een grote of twee kleinere extra ruimten kunnen worden gecreëerd.

In het kort:
-Gezinswoning met veel (uitbreidings)mogelijkheden.
-Bouwjaar 1965.
-Perceeloppervlakte 130 m2.
-Woonoppervlakte 159 m2 (NEN2580-rapport aanwezig).
-Inpandige garage 17 m2 (niet meegerekend in woonoppervlakte).
-Vliering 14 m2 (niet meegerekend in woonoppervlakte) met eventueel de mogelijkheid om het creëren van een dakopbouw.
-Tuin op het zuidwesten van 60 m2 met achterom.
-Jaarlijkse gemeentelijke erfpachtcanon is € 281,79 t/m 30 juni 2039.
-Dichtbij voorzieningen zoals scholen, winkels en recreëren.

Ligging en omgeving:
Gelegen in een rustige buurt van Osdorp met altijd voldoende parkeerplek voor de deur. De Sloterplas ligt om de hoek. Openbaar vervoer is uitstekend met tramlijnen 1 en 17 op een paar minuten afstand. Net als de busverbinding naar Schiphol. Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe verbinding naar Schiphol met een reistijd van een kwartier, bushalte binnen 100 meter. Station Lelylaan, voor de trein en de metro, is te bereiken in 5 minuten met de tram of fietsend. De A10, A9, A4 en A5 zijn ook vlakbij en binnen 5 minuten met de auto te bereiken.
Direct in de omgeving is een basisschool, winkelpleintje met de huisarts, tandarts, fysiotherapeut en diverse eetgelegenheden.
Het winkelcentrum Osdorpplein is slechts op 10 minuten loopafstand. Hier treft u diverse winkels zoals Hema, Albert Heijn XL, Douglas en Etos. Theater de Meervaart ligt ook aan het plein.
Recreatiepark Sloterpark ligt aan de overkant van de weg. Het zwembad Sloterparkbad, sportpark Ookmeer en Sloten zijn met de fiets te bereiken binnen 10 minuten.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Het woonoppervlak is door externe partij opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. Meetrapport is aanwezig. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of bouwtechnische keuring uit te voeren, zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Verkoop via Amsterdams model. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen