Keizersgracht 579/L

Verkocht
  • 1017 DR Amsterdam
  • Woonoppervlakte 127 m²
  • 4 kamers
  • € 815.000,- K.K.
Neem contact op Plattegrond

Op de bovenste verdieping gelegen 4-kamerappartement van bijna 130m2 met terras op het zuiden, lift, ruime berging, diverse fietsen plekken inpandig met aan 3 kanten ramen en uitzicht over de grote gemeenschappelijke binnentuin tussen de Keizers- en de Herengracht. De woning is gelegen aan de achterzijde van het goed onderhouden monumentale complex L`Empereur.

Indeling (zie ook plattegrond):
Via de statige centrale hal of de voormalige dienstingang gaat u met de lift of trap naar het appartement dat is gelegen op de 3e verdieping.
Als u binnenkomt valt gelijk de “speelse” hal op die toegang geeft tot de 3 slaapkamers, de badkamer en het toilet. Als u verder doorloopt komt u bij de grote woonkamer met karakteristieke houten spanten en open-keuken. De woonkamer is open en ruim van opzet en heeft van 3 kanten licht. Het aangrenzende terras (zw) geeft u de mogelijkheid om lekker buiten te zitten of te eten en maakt het appartement helemaal compleet.
Op de begane grond is er een berging van circa 6m2 en vindt u de toegang tot de geweldige en fraai aangelegde gemeenschappelijke tuin van ca.500m2.

In het kort:
-Rijksmonument
-Woonoppervlakte 127m2 (NEN 2580 gemeten)
-Er is ook nog 23m2 met beperkte stahoogte tot 1,50m
-Eigen grond
-Bouwjaar 1899
-Zonnig terras aan de woonkamer (9m2, zuidwest)
-Frans balkon
-Grote gemeenschappelijke tuin (ca.500m2) gelegen tussen de Keizers- en Herengracht
-Lift
-Appartement is voorzien van een houten vloer
-Servicekosten € 357,- per maand
-Actieve VVE (in de service kosten zit veel begrepen zoals onderhoud CV, onderhoud casco binnen en buiten, GWL alg.ruimten en schoonmaak, jaarlijkse VVE borrel)
-Mogelijkheden om extra ruimte te creëren in de kap
-Berging op de begane grond van 6 m2
-Inpandige fietsberging
-Oplevering in overleg

Ligging en omgeving:
De woning is gelegen op een toplocatie in Amsterdam aan een van de mooiste en gewildste gedeelten van de Keizersgracht, tussen de Nieuwe Spiegelstraat en de Vijzelgracht. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Een groot aanbod van winkels, terrassen en restaurants maar ook culturele uitgaansgelegenheden en tal van musea. Diverse tramlijnen rijden op de Leidsestraat of de Vijzelstraat.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer lezen