KNSM-laan 78 +PP

Verkocht
  • 1019 LL Amsterdam
  • Woonoppervlakte 124 m²
  • 4 kamers
  • € 445.000 k.k.
Neem contact op Plattegrond

KNSM-Laan 78 + PP, 1019 LL te Amsterdam Turnkey en dus zo te betrekken 3/4 kamerappartement (124 m2) op de 5e verdieping met in de keuken, woon- en slaapkamer uitzicht op ’t IJ. De woning is met hoogwaardige materialen afgewerkt en beschikt over grote raampartijen en een zonnige buitenruimte aan de binnenzijde van het zeer goed onderhouden complex “Hoogwerf”. De vraagprijs is inclusief 1 parkeerplaats in de afgesloten garage. Tevens is er de mogelijkheid om een tweede parkeerplaats te kopen voor € 35.000,- k.k. De erfpacht is voor zowel het appartement als de parkeerplaats(en) afgekocht.

Indeling:
Via de afgesloten binnenplaats met fietsenstalling betreedt u de goed onderhouden centrale entree om vervolgens met trap of lift naar de woning op de de 5e verdieping te gaan. Entree, hal met toegang tot was/droog- en bergruimte, modern separaat zwevend toilet met naastgelegen de badkamer met ruime inloopdouche en badkamermeubel van Detremmerie. Als u de hal uitloopt kom u in de woon-eetkeuken van Siematic met kookeiland die voorzien is Siemens apparatuur: 5-pits inductie kookplaat (extra breed),vaatwasser, combi oven en koelkast (Miele). Voor de woning en naast de keuken is de buitenruimte waar u lekker aan een tafeltje kunt zitten. Via de keuken komt u in de woonkamer van 40 m2 met prachtig uitzicht over ’t IJ. De master bedroom heeft hetzelfde uitzicht en is maar liefst 26 m2. De tweede slaapkamer (12 m2) ligt aan de binnenzijde van het complex. De gehele woning is v.v. een bamboe vloer, verder is er nog een externe berging op de begane grond.

In het kort:
-Geheel gebruiksklaar, u kunt de woning zo betrekken
-Woonoppervlakte 124 m2 (NEN 2580)
-5e verdieping met uitzicht over ’t IJ
-Buitenruimte voor het appartement met goede zonligging (zuid)
-Gemeenschappelijk binnenterrein
-Incl.1 parkeerplaats in de garage
-Mogelijkheid tot het kopen van een 2e parkeerplaats, vraagprijs € 35.000,- k.k.
-Bouwjaar 2001
-Erfpacht appartement afgekocht t/m 30 september 2049
-Erfpacht parkeerplaats(en) afgekocht t/m 30 juni 2049
-Externe berging in de kelder
-Lift 2x
-Servicekosten € 227,52 p.m. (appartement+parkeerplaats)
-Gestuukt (eetkeuken en woonkamer)
-Moderne radiatoren
-Doorval beveiliging geheel glas voor optimaal uitzicht
-Zeer actieve en solide VVE met meerjaren onderhouds plan
-Geen EPA beschikbaar
-Oplevering in overleg

Ligging en omgeving:
Het complex is gelegen in het populaire Oostelijk Havengebied op het overgangsgebied Java-eiland/KNSM-eiland, vlakbij het water van ‘t IJ en de Ertshaven. Het is een aantrekkelijke woonomgeving met het prettige winkelaanbod van o.a. Sissy Boy, Pols Potten, Keet in Huis, Loods 6. Bekende café- en eetgelegenheden als Panama, Lloyd Hotel, Odessa, café de Zuid en Kanis en Meiland lokt veel bezoekers en geeft het eiland een levendig karakter. Voor de dagelijkse boodschappen ligt winkelcentrum Brazilië op enkele minuten afstand van het appartement en de warme bakker vindt u op de hoek. Langs ‘t IJ is het tussen de 5-10 minuten fietsen om de binnenstad te bereiken. De bus- en tramhalte (lijn 48, 65 en tram 10) bevindt zich om de hoek van het complex. Met de auto bent u binnen 5 minuten in het centrum.

Meer lezen