Korte Bogaardstraat 4

Verkocht
  • 2011 WT Haarlem
  • Woonoppervlakte 121 m²
  • 4 kamers
  • € 495.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Sfeervol dubbel bovenhuis (121 m2) met prive gelegen dakterras (12 m2). De woning is rustig gelegen in de geliefde “Vijfhoek”, midden in het historische hart van Haarlem. De diverse leuke kroegjes en restaurants zijn op loopafstand bereikbaar, en op steenworpafstand vind je de gezellige Botermarkt.

Indeling:
Entree naar eerste verdieping: overloop met modern toilet; woonkeuken met c.v.-opstelling; (eet)kamer; woonkamer met open haard en trap naar tweede verdieping: overloop; hoofdslaapkamer met kastenwand; moderne badkamer met ligbad, douche, wastafel, toilet en vloerverwarming; slaapkamer; prive gelegen dakterras (bereikbaar via beide (slaap)kamers).

In het kort:
-Woonoppervlakte ca.121 m2
-BVO ca. 160 m2
-Herbouwd in 1980
-Gesplitst in 2017
-Prive gelegen dakterras
-Servicekosten VVE € 150,- per maand
-Authentieke details
-Eigen grond
-Beschermd stadsgezicht
-In centrum, maar toch rustig gelegen
-Oplevering kan snel

Ligging en omgeving:
Binnen 1 minuut wandel je door het gezellige centrum van Haarlem met alle leuke winkels en restaurants. De Vijfhoek kenmerkt zich verder door de vele kleine rustige straatjes en diverse hofjes en fraaie binnenstadspanden.
Strand en duinen liggen binnen een straal van 10 kilometer en zijn prima bereikbaar!
Om de hoek stoppen er diverse bussen die je naar Amsterdam brengen.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen