Krelagestraat 23

Verkocht
  • 2012 CR Haarlem
  • Woonoppervlakte 158 m²
  • 6 kamers
  • € 950.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Charmant en hoogwaardig gerenoveerd herenhuis (158 m2) met voor- en achtertuin, stenen berging ( 7 m2) en EIGEN OVERDEKTE PARKEERPLEK. De ruim opgezette gezinswoning met ingebouwde kasten is centraal gelegen in het gewilde Haarlemmerhoutkwartier op 5 minuten lopen van het centrum en is zo te betrekken, werkelijk aan alles is gedacht.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -INCLUSIEF EIGEN OVERDEKTE PARKEERPLEK- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

INDELING:
Voortuin, entree, tochtportaal met meterkast, royale hal met toilet, berging en toegang naar de fraaie woonkeuken die overgaat in zowel de woonkamer als het eetgedeelte.
De keuken is centraal gelegen en is voorzien van o.a. kookeiland met Bora (inductiekookplaat met afzuigsysteem), Quooker, combimagnetron (Siemens), oven (Siemens), bordenwarmer (Siemens) en koelvriescombinatie. U heeft vanuit de woonkeuken directe toegang, via de glazen ensuite harmonicadeuren, naar de aan de voorzijde gelegen woonkamer (of eetkamer). Aan de achterzijde ligt het eetgedeelte (of woonkamer) met openslaande deuren naar de achtertuin met berging. De begane grond is voorzien van een houten vloer met vloerverwarming.
Eerste verdieping: via de overloop bereikt u alle vertrekken, 2 ruime slaapkamers en 1 kinderkamer.
De badkamer op deze verdieping is voorzien van ligbad, inloopdouche en zijn fraai afgewerkt met Grohe smart control kranen. Het wastafelmeubel met verwarmde spiegel is helemaal op maat gemaakt. Verder is er nog een toilet (met bergkast) en is er vloerverwarming.
Tweede verdieping: overloop met toilet, masterbedroom met kasten op maat en een ensuite badkamer die is voorzien van; ruime inloopdouche (ook v.v. Grohe smart control kranen), toilet, dubbele wastafelmeubel met verwarmde spiegel, toilet en vloerverwarming.
Verder is er op deze verdieping nog een tweede ruime slaapkamer en een was/droogruimte.

De overdekte eigen parkeerplek is te bereiken via een achterom.

IN HET KORT
-INCLUSIEF EIGEN OVERDEKTE PARKEERPLAATS
-Bouwjaar 1923
-In 2020 met veel smaak gerenoveerd met luxe afwerking
-Woonoppervlakte 158 m2 (NEN2580-rapport aanwezig)
-Zeer centraal maar rustig gelegen
-Op maat gemaakte inbouwkasten
-4 ruime slaapkamers, 1 babykamer
-2 badkamers
-Originele details
-Perceel 158 m2
-Voor- en achtertuin
-Vloerverwarming over de gehele begane grond
-Stenen externe berging 7 m2
-Luxe woonkeuken met o.a. Quooker en BORA
-Eigen grond
-Nest thermostaat, rookmelder en deurbel
-Inbouwverlichting met dimmer
-Goed geïsoleerd
-Nieuwe kozijnen met dubbelglas
-Voorbereiding zonnepanelen
-Sedum dak op uitbouw
-Grohe Smart control kranen in de badkamers
-Projectnotaris: Blank Prevoo van Bolhuis notarissen

LIGGING EN OMGEVING:
De Krelagestraat ligt op slechts 5 minuten loopafstand van zowel het bruisende centrum als het fraaie Frederikspark en stadsbos “Haarlemmerhout”. In de nabijheid is de Grote Markt, Botermarkt, supermarkten (Marqt, Albert Heijn, Deka), Teylers- en Frans Hals museum, bioscoop, Toneelschuur, Philharmonie en talloze restaurants en koffiebarretjes met terrassen.
De bushalte met directe verbinding naar Amsterdam ligt letterlijk om de hoek. Met de fiets zijn de stranden van Bloemendaal en Zandvoort eenvoudig bereikbaar en binnen 2 minuten bevindt u zich op de uitvalswegen in de richting van Amsterdam, Alkmaar, Schiphol en Den Haag. Verder ligt het station van Haarlem binnen 3 km van de woning.

Het woonoppervlak is door externe partij opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. Meetrapport is aanwezig. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of bouwtechnische keuring uit te voeren, zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen