Laing's Nekstraat 16H + PP

Verkocht
  • 1092 GW Amsterdam
  • Woonoppervlakte 115 m²
  • 4 kamers
  • € 675.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Zeer licht en hoogwaardig verbouwd 4-kamer hoekappartement (115 m2) met balkon, eigen parkeerplaats, externe berging, lift en gedeelde binnentuin. De woning maakt onderdeel uit van een complex dat in 2015 is gebouwd. Het ontwerp van het gebouw laat de geschiedenis van de voormalige Tugelawegblokken (stedenbouwkundig plan van Berlage) sierlijk doorschemeren. Het is zeer centraal maar rustig gelegen in de populaire Transvaalbuurt.

De vraagprijs is inclusief een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

-Bij bezichtigingen houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM-

Indeling:
Als u binnenkomt in de centrale hal kunt u gelijk merken dat er gebouwd is met hoogwaardige materialen en dat er veel aandacht is besteed aan details zoals bijvoorbeeld de versieringen in de hal en de kunst in het hekwerk. U kunt met de lift of de trap naar het appartement op de derde verdieping. Eenmaal aangekomen op deze verdieping loopt u naar de woning over de galerij met zicht op de fraai aangelegde gedeelde binnentuin.
Het appartement is in 2016 met veel smaak onder architectuur verbouwd. De lichte en brede woonkamer met balkon is op de zonkant gelegen en gaat over in het eetgedeelte met de ruim opgezette moderne keuken. Deze is o.a. voorzien van een Quooker, oven, combi-oven, vaatwasser, koelvriescombinatie. Er zijn naast de master-bedroom nog 2 slaapkamers. Verder is er meer dan voldoende bergruimte met een bijkeuken en een aparte wasruimte. De badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche en wastafelmeubel.
Door de gehele woning ligt een eiken houten vloer met vloerverwarming die per kamer kan worden aangezet.
Op de begane grond bevindt zich de afgesloten parkeergarage met de parkeerplaats en de externe berging.

In het kort:
-Vraagprijs is inclusief parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage
-Bouwjaar 2015
-Woonoppervlakte 115 m2
-Externe berging
-Balkon op het zuiden
-Fraai aangelegde gedeelde binnentuin
-Appartement is onder architectuur verbouwd
-3 slaapkamers
-Gemeentelijke erfpacht afgekocht tot 01-06-2063 (voor woning en pp)
-Actieve en professioneel beheerde VVE
-Servicekosten appartement € 162,97 p.m.
-Servicekosten parkeerplaats € 15,86 p.m.
-Eiken houten vloer
-Vloerverwarming, per kamer aan- en uit te zetten
-Energielabel A

Ligging en omgeving:
De woning is rustig gelegen ligt in de gezellige Transvaalbuurt. In de wijk heeft de afgelopen jaren veel stadsvernieuwing plaatsgevonden en daarna is dit gedeelte van Amsterdam in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest hippe en gewilde buurten. Alle soorten winkels zijn in de buurt gelegen, o.a. in de Linnaeusstraat, Middenweg, winkelcentrum Oostpoort en op de Dappermarkt. Verder zijn er veel koffiebarretjes, cafés en hippe restaurants, bijvoorbeeld op het gezellige Beukenplein. Park Frankendael is op vijf minuten loopafstand met onder meer de bekende restaurants De Kas en Merkelbach en een natuurspeelplaats. Om de hoek bevindt zich de pittoreske Ringdijk. In de directe omgeving zijn goede basisscholen en volop sportfaciliteiten. Binnen enkele fietsminuten bent u in het vernieuwde Oosterpark, het Centrum en in de gezellige Pijp.
De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (bus/tram/metro) en ligt op korte afstand van het Muiderpoort station en het metrostation Wibautstraat. Ook het Amstelstation is binnen enkele fietsminuten bereikbaar en met de auto heeft u een snelle aansluiting op de Ring A10.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of bouwtechnische keuring uit te voeren, zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Meer lezen