Leimuidenstraat 10-II

Verkocht
  • 1059 EH Amsterdam
  • Woonoppervlakte 112 m²
  • 6 kamers
  • € 740.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Karakteristiek, licht en goed onderhouden 4-kamerappartement met zonnig dakterras en eigen opgang. Het bovenhuis is gelegen op eigen grond in een ruim opgezette en groene straat in de Hoofddorppleinbuurt, Amsterdam-Zuid.

Indeling:
De entree wordt gevormd door een open portiek met eigen entree op de eerste verdieping.
Op de tweede verdieping bevindt zich het leefgedeelte van de woning, waar de centrale hal toegang verleend tot alle vertrekken. De prettige doorzon-woonkamer loopt over in de woonkeuken (2017) met kookeiland aan de achterzijde. Via openslaande deuren bereikt u het balkon (west) over de gehele breedte. Verder bevinden zich op deze verdieping nog een slaap/werkkamer, de badkamer (2017) en de was/droog-opstelling.
Op de derde verdieping zijn 2 slaapkamers en een wasruimte. Via een trap komt u bij de uitgebouwde kapverdieping met zonnig en fraai aangelegd dakterras (29m2, ZW) en bergruimte. Deze is verdieping is goed te gebruiken als slaapkamer of als tweede living..

In het kort:
-Bouwjaar 1930
-Eigen grond, dus geen erfpacht
-Woonoppervlakte 112 m2 (NEN2580-rapport aanwezig)
-Fraai aangelegd dakterras van 29 m2 (ZW)
-Balkon (ZW)
-Eigen entree
-Badkamer en keuken vernieuwd in 2017
-Slimme thermostaat met zoneregeling per kamer instelbaar
-Maandelijkse servicekosten € 100,-
-Dubbel glas geplaatst in 2017
-Brede stoep
-Schilderwerk uitgevoerd in 2020

Ligging en omgeving:
De woning is gelegen in de Leimuidenstraat, een rustige straat in de gezellige Hoofddorppleinbuurt. Op loopafstand van diverse horecagelegenheden (o.a. Stads café Mechelen, Drovers Dog, de Vondeltuin, Ron’s Gastrobar en Gent aan de Schinkel) en uiteraard het Vondelpark. Er zijn meerdere kinderdagverblijven in de buurt, net als scholen. De ligging is ideaal ten opzichte van openbaar vervoer (tram 2 en bus 15 van het Hoofddorpplein) en de A10 (S106 en S107). Op steenworpafstand zijn meerdere supermarkten (Albert Heijn, Deen, Dirk van den Broek), locale delicatessenwinkels (o.a. slager, groentenboer, slijterij), Hema, Etos en diverse andere winkels gelegen. Door de goede ligging is de binnenstad uitstekend per fiets bereikbaar.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Het woonoppervlak is door externe partij opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. Meetrapport is aanwezig. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of bouwtechnische keuring uit te voeren, zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Verkoop via Amsterdams model. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen