Lekstraat 186-III

Verkocht
  • 1079 GA Amsterdam
  • Woonoppervlakte 132 m²
  • 5 kamers
  • € 875.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Licht en luxe gerenoveerd dubbel-bovenhuis (132 m2 NEN2580 rapport aanwezig). De woning is in 2019 volledig hoogwaardig met veel smaak gerenoveerd en is gelegen op een toplocatie in de populaire Rivierenbuurt.

BOVEN HET APPARTEMENT BEVINDT ZICH EEN ZEER RUIME ZOLDER (16 m2) MET VELUX-RAAM. HOEWEL DE RUIMTE UITSLUITEND BEREIKBAAR IS VIA EEN INTERNE VASTE TRAP IN DIT APPARTEMENT IS HET EIGENDOM HIERVAN NIET GEREGELD IN DE SPLITSINGSAKTE. FORMEEL HOORT DE RUIMTE DUS NIET TOT HET VERKOCHTE. DE VVE IS OP DE HOOGTE VAN HET GEBRUIK VAN DEZE RUIMTE MET ALS BESTEMMING BERGING.

Indeling:
Via een portiek komt u bij het centrale trappenhuis, naar de 3e verdieping voor het entree van het dubbel bovenhuis; wat gelijk opvalt als u binnenkomt is de zeer lichte woonkamer met veel raampartijen, de openhaard en de moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Zo heeft de keuken onder andere een kookeiland met het BORA systeem (kookplaat met dampafzuiging). Verder bevindt zich op deze verdieping de master bedroom met balkon, een baby-/werkkamer en moderne badkamer v.v. ligbad, regen- met handdouche en badkamermeubel met dubbele wasbak. Ook is er nog een separaat toilet.
Via de fraaie trap komt u op de 4e verdieping met ruime overloop, 2 goede slaapkamers met balkon, was- droogruimte en tweede badkamer met regen- en handdouche, badmeubel en toilet.
Via een interne vaste trap gaat u naar de zolder van ca. 16 m2 met Velux-raam. Ook is er nog een aparte bergvliering met vlizotrap. De gehele woning is voorzien van houten vloer met vloerverwarming.

In het kort:
-Bouwjaar 1932, gerenoveerd in 2019
-Woonoppervlakte 132 m2 (NEN 2580 rapport aanwezig )
-Dubbel bovenhuis
-Goede centrale lokatie in de Rivierenbuurt
-Vloerverwarming door de gehele woning
-Dubbel glas met grotendeels nieuwe kozijnen
-Servicekosten VVE: € 158,07 per maand
-Nieuw energielabel is in aanvraag
-Zolderruimte van 16 m2, niet meegerekend in de woonoppervlakte
-Bergruimte op vliering
-4 balkons
-Levering kan snel

Erfpacht:
De woning ligt op grond in eigendom van de gemeente Amsterdam die in erfpacht is uitgegeven. De erfpachtcanon bedraagt € 1483.01 per jaar met een 5 jaarlijkse indexering (nieuwe indexering 30-06-2020. De jaarlijkse canon is (eventueel) aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Het betreft een voortdurend recht van erfpacht en het lopende tijdvak eindigt op 30-06-2050. Van toepassing zijn de algemene bepalingen 1994. Indicatie voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht is op te vragen bij de makelaar.

Ligging en omgeving:
De woning ligt in de gewilde Rivierenbuurt in stadsdeel Zuid, op loopafstand van o.a. de Rijnstraat, de Maasstraat, de Pijp, het Martin Luther Kingpark, De Mirandabad, de Amstel en de Rai. Op loopafstand vindt u verder tevens goede kinderopvang en basisscholen. Zodra u de deur uitloopt vindt u alles wat u nodig heeft; alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen, diverse restaurants/(eet)cafés en traiteurs en tal van leuke (buurt)winkels. Deze buurt biedt verder tal van koffietentjes en diverse hotspots waaronder Cafe Vrijdag, Cotignac, Rein, Broers en The Roast Room. De woning is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, o.a. tram/bus en ligt vlakbij station Rai en het Amstelstation. Met de auto heeft u een snelle aansluiting op de ring A10, u kunt uw auto voor de deur parkeren en er is thans geen wachttijd voor een parkeervergunning (
Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen