Parnassusweg 107

Verkocht
  • 1077 DE Amsterdam
  • Woonoppervlakte 99 m²
  • 4 kamers
  • € 545.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Op een steenworp afstand van de Zuidas, het Olympiaplein en de Beethovenstraat bieden wij dit lichte 4-kamerappartement met een woonoppervlakte van bijna 100 m2 aan. De goed onderhouden woning met balkon op het westen en ruime externe berging is gunstig gelegen op de vierde verdieping van een goed onderhouden complex met lift.

Indeling
Centrale entree met lift en trappenhuis. Entree van het appartement is gelegen op de vierde verdieping. Ruime lichte woonkamer met eetgedeelte en balkon op het westen. Drie goede slaapkamers. Een moderne keuken uit 2016 die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer heeft een wastafelmeubel en een douche. Verder is er nog een separaat toilet. Naast de diverse inbouwkasten in het appartement is er op de begane grond nog een externe berging van 8 m2. De woning is in 2018 gestuct en geschilderd.

In het kort:
-Bouwjaar 1967
-Woonoppervlakte 99 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
-Balkon op het westen
-Externe berging van 8 m2
-3 goede slaapkamers
-VVE Servicekosten: € 228,14 per maand en € 104,55 voorschot stookkosten)
-Actieve VVE
-Lift

Erfpacht:
De woning ligt op grond in eigendom van de gemeente Amsterdam die in erfpacht is uitgegeven. De erfpachtcanon bedraagt € 232,93 per jaar (vast). De jaarlijkse canon is (eventueel) aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Het betreft een voortdurend recht van erfpacht en het lopende tijdvak eindigt op 30-04-2038. Van toepassing zijn de algemene bepalingen 1994. Indicatie voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht is op te vragen bij de makelaar.

Ligging en omgeving:
Het appartement is gelegen aan de Parnassusweg, om de hoek van het Olympiaplein in het fraaie Oud Zuid, met alle winkels voor de dagelijkse boodschappen zoals de bekende bakker Le Fournil en Fromagerie L’Amuse, diverse restaurants (o.a. Marathonweg en Zuid) binnen handbereik. Op loopafstand ligt ook de chique Beethovenstraat met een ruim aanbod van mooie winkels, terrasjes en delicatessenzaken.
Zowel voor de deur als op de Beethovenstraat en het Stadionplein stoppen diverse bussen en trams. De Zuidas met al haar bedrijvigheid en internationale allure en het NS-station Zuid / WTC liggen op loopafstand en de verschillende uitvalswegen, waaronder de Ringweg A10, afslag S108 liggen ook binnen handbereik. Er is in principe altijd parkeergelegenheid voor het gebouw.
Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen