Pieter Baststraat 10-II

Verkocht
  • 1071 TW Amsterdam
  • Woonoppervlakte 122 m²
  • 4 kamers
  • € 769.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Heerlijk bovenhuis van 122m² (NEN gemeten) met eigen opgang vanaf de begane grond, dakterras met opbouw, balkon en rustig gelegen (eigen grond) op het gewilde Duivelseiland in Amsterdam Oud-Zuid.

INDELING:
Entree via eigen opgang op de begane grond naar de derde verdieping. Hier bevinden zich; 2 ruime slaapkamers waarbij aan de slaapkamer aan de voorzijde nog een kamer grenst die zeer geschikt is als walk in closet of met een simpele ingreep om te toveren is naar een 3e slaapkamer, verder is er nog een zeer ruime badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, zwevend toilet en aansluiting voor wasmachine/droger. Bij de slaapkamer aan de achterzijde hoort nog een riant balkon (5m2) op het westen.
Op de vierde verdieping is de sfeervolle woonkamer met open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de hal is nog een toilet. Een idee is misschien om op deze verdieping de muur naar de overloop weg te halen zodat deze verdieping nog ruimtelijker aanvoelt.
Het zonnige dakterras met opbouw en fraai uitzicht over de stad is te bereiken via het trappenhuis van het appartement.

IN HET KORT:
-Bouwjaar omstreeks 1900
-Eigen grond
-Woonoppervlakte 122 m2
-Dakterras (ca.19m2) met dakopbouw (ca.5m2)
-Eigen entree vanaf de begane grond
-VVE servicekosten € 104,- per maand
-Centraal maar rustig gelegen
-Meerjaren Onderhoudsplan VVE aanwezig
-Levering kan op korte termijn

Ligging en omgeving:
De woning is gelegen in de rustige Pieter Baststraat in Amsterdam Zuid, tussen de Ruysdaelstraat en de Cornelis Anthoniszstraat op Duivelseiland. Op loopafstand bevindt zich het Museumplein, het Concertgebouw, de P.C. Hooftstraat, de Van Baerlestraat en de Albert Cuyp. Op steenworp afstand is een zeer divers aanbod van leuke restaurants, koffietentjes, gezellige cafe’s en vele winkels. Aan het einde van de straat ligt bijvoorbeeld Loetje, maar ook Cafe Wildschut en het College Hotel zijn om de hoek. De woning is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Het woonoppervlak is door externe partij opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. Meetrapport is aanwezig. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of bouwtechnische keuring uit te voeren, zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen