Soendastraat 32/I

Verkocht
  • 1094 BH Amsterdam
  • Woonoppervlakte 48 m²
  • 2 kamers
  • € 179.000 k.k.
Neem contact op Plattegrond

Licht, zeer goed onderhouden en prettig ingedeeld 2-kamerappartement (ca.48 m2) gelegen in een rustige straat van de hippe en upcoming Indische buurt. De woning heeft afgekochte erfpacht, balkon op het westen en een externe berging.

Indeling:
Via het verzorgde trappenhuis bereikt u de eerste verdieping. Entree woning, hal, lichte woonkamer met moderne open keuken, deze is gelegen aan het ruime balkon op het westen. De slaapkamer met wastafel en ingebouwde kast heeft overigens ook toegang tot het balkon. De badkamer is v.v. douche en toilet. De CV-combiketel bevindt zich in een geïsoleerde kast op het balkon. Tevens is er een royale berging op de zolderverdieping.

In het kort:
-Bouwjaar omstreeks 1913
-Volledig gerenoveerd en gesplitst in 2007
-Gelegen op de 1e verdieping
-Woonoppervlakte ca.48 m2
-Berging op zolderverdieping van ca.7 m2
-Balkon op het westen
-Dubbele beglazing
-Houten vloer
-Actieve VVE met meerjarenonderhoudsplan
-Servicekosten € 61,61
-Erfpacht afgekocht tot 30-09-2056
-Thans geen wachttijd voor parkeervergunning
-Oplevering in overleg

Ligging en omgeving:
Inmiddels erg populair en geliefd. De Indische buurt in Amsterdam-Oost is de afgelopen jaren veranderd tot een geliefde oude stadswijk met prachtige gerenoveerde panden met enorm veel voorzieningen op loopafstand zoals b.v. het Flevopark, Oosterpark, Javastraat en de Dappermarkt. Bijna elke week komt er wel weer een geweldig leuke hippe winkel of eetgelegenheid bij.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Meer lezen