Theemsplein 3

Verkocht
  • 2014 CN Haarlem
  • Woonoppervlakte 146 m²
  • 6 kamers
  • € 749.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Theemsplein 3, 2014 CN HAARLEM -See English below-

Hoogwaardig en duurzaam gerenoveerd herenhuis (146 m2 woonoppervlakte NEN-2580 rapport aanwezig) met vrij uitzicht over een groen plein en diepe achtertuin (81 m2) met veel privacy, terras en achterom. De tuin is weliswaar op het NO gelegen maar door de diepte heeft u toch veel zon. De ruim opgezette en luxe afgewerkte gezinswoning is centraal gelegen in het gewilde Houtvaartkwartier op ca.10 min loopafstand van het centrum en dichtbij het strand van Bloemendaal en Zandvoort.

Indeling:
Entree, royale hal met meterkast, toilet, berging en doorgang naar de woonkamer die overloopt in de fraaie woonkeuken met eetgedeelte.
De keuken is samen met het eetgedeelte aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van o.a. Bora (inductiekookplaat met afzuigsysteem), Quooker, combimagnetron (Siemens), oven (Siemens), bordenwarmer en koelvriescombinatie. U heeft vanuit de woonkamer, via openslaande deuren, toegang naar de diepe tuin (81 m2) met terras en achterom. De tuin heeft veel privacy en is verzorgd aangelegd.
De begane grond is voorzien van een houten vloer met vloerverwarming.
Eerste verdieping: via de overloop bereikt u alle vertrekken, 2 ruime slaapkamers en 1 kinderkamer. De slaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot een terrasje met in het verlengde een sedum/groen dak. De ruime slaapkamer aan de voorzijde heeft een balkon.
De badkamer op deze verdieping is voorzien van ligbad, inloopdouche en toilet. De spiegelkast is helemaal op maat gemaakt en er is vloerverwarming.
Tweede verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers, badkamer voorzien van ruime inloopdouche, toilet, dubbele wastafel, op maat gemaakte spiegelkast en vloerverwarming. Op deze verdieping is verder nog een was/stookruimte en kunt u via een vlizotrap de ruime (berg)zolder bereiken (niet meegerekend in woonoppervlakte).

In het kort:
-Bouwjaar 1939
-Afgelopen jaar met veel smaak gerenoveerd en luxe afwerking
-Woonoppervlakte 146 m2 (NEN2580-rapport aanwezig)
-Ruime bergzolder
-Perceel 156 m2
-Tuin op het NO gelegen maar door de diepte veel zon, 81 m2
-Vloerverwarming over de gehele begane grond
-Luxe woonkeuken met o.a. Quooker, Bora en bordenverwamer
-5 slaapkamers
-Vloerverwarming in de 2 badkamers
-Voorbereiding voor zonnepanelen
-Eigen grond
-Nest thermostaat en deurbel
-Muur-, vloer- en dakisolatie
-Energielabel C

LIGGING
Gelegen aan een groen plein in het gewilde Houtvaartkwartier (Haarlem ZuidWest), een buurt met alle belangrijke voorzieningen die je als gezin kunt wensen: grasveldjes, speeltuin, openluchtzwembad “de Houtvaart”, koffiebar, diverse basis- en middelbare scholen, kinderopvang en sportclubs & sportvelden. Op fietsafstand van de duinen en strand van Bloemendaal of Zandvoort. Een busverbinding met station Haarlem en station Heemstede-Aerdenhout. Uitvalsweg randweg N208 is zeer nabij. Op ca.10 minuten lopen van het stadscentrum en het groen van het Landgoed Elswout.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Het woonoppervlak is door externe partij opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. Meetrapport is aanwezig. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of bouwtechnische keuring uit te voeren, zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Verkoop via Amsterdams model. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen