Velserstraat 11

Verkocht
  • 2023 EA Haarlem
  • Woonoppervlakte 182 m²
  • 6 kamers
  • € 945.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Charmant en hoogwaardig gerenoveerd herenhuis (182 m2) met zonnige tuin (ca.90 m2) en terras. De ruim opgezette gezinswoning is centraal gelegen in het gewilde Kleverpark en is zo te betrekken, aan alles is werkelijk gedacht.

Indeling:
Entree, royale hal met toilet, berging en doorgang naar woonkamer en toegang naar de fraaie woonkeuken met eetgedeelte.
De keuken is samen met het eetgedeelte aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van o.a. Bora (inductiekookplaat met afzuigsysteem), Quooker, combimagnetron (Siemens), oven (Siemens), bordenwarmer (Siemens) en koelkast. U heeft vanuit de woonkeuken directe toegang, via de glazen harmonicadeuren, naar de aan de tuin gelegen woonkamer. Via openslaande deuren komt u in de zonnige tuin (ca.90 m2, ZO) met terras, die privé is gelegen met uitzicht op de Heilige Hart kerk (waarin thans appartementen zijn gehuisvest).
De begane grond is voorzien van een houten vloer met vloerverwarming.
Eerste verdieping: via de overloop bereikt u alle vertrekken, 2 ruime slaapkamers en 1 kinderkamer. De slaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot een fraai terras (13 m2, ZO) met in het verlengde een groen dak. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een balkon.
De badkamer op deze verdieping is voorzien van ligbad, inloopdouche en zijn fraai afgewerkt met Grohe smart control kranen. Het wastafelmeubel met verwarmde spiegel is helemaal op maat gemaakt. Verder is er nog een toilet en is er vloerverwarming.
Tweede verdieping: overloop, masterbedroom met een ensuite badkamer die voorzien is van alle gemakken zoals; een vrijstaand bad, ruime inloopdouche, toilet, dubbele wastafelmeubel met verwarmde spiegel en toilet. De badkamer is verder voorzien van vloerverwarming en automatisch daklicht. Verder is er ruime mogelijkheid om wandkasten te plaatsen.
Op deze verdieping is nog een tweede slaapkamer en een was/stookruimte.

In het kort:
-Bouwjaar 1916
-Afgelopen jaar met veel smaak gerenoveerd met luxe afwerking
-Woonoppervlakte 182 m2 (NEN2580-rapport aanwezig)
-Perceel 184 m2
-Zonnige achtertuin met terras (ZO), ca.90 m2
-Vloerverwarming over de gehele begane grond
-Luxe woonkeuken met o.a. Quooker en bordenverwamer
-Vloerverwarming in de 2 badkamers
-Voorbereiding voor zonnepanelen
-Nieuwe ramen en kozijnen
-Dak vernieuwd
-Eigen grond
-Zonnige diepe achtertuin
-Uitgerust met elektrisch daklicht
-Nest thermostaat, rookmelder en deurbel
-Grohe Smart control kranen in de badkamers

Ligging en omgeving:
Het KLEVERPARK met zijn prachtige panden en een vriendelijk, bijna dorps aandoende centrum, met om de hoek, scholen, een aantal uitstekende buurtwinkels zoals een bakker, vis- en groenteboer, kwaliteitsslager en een delicatessenwinkel. Tevens heeft de wijk, als één van de weinige wijken in Haarlem, diverse gezellige horeca gelegenheden. Voor de kinderen liggen speeltuin Burcht ter Cleeff en de natuurtuin de Kweektuin om de hoek. Iets verder beginnen de Kennemerduinen en vind je het strand van Bloemendaal en Zandvoort. De uitvalswegen (o.a. richting Amsterdam en Schiphol) zijn in de nabijheid.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen