Welnastraat 455

Verkocht
  • 1096 GJ Amsterdam
  • Woonoppervlakte 28 m²
  • 1 kamers
  • € 199.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Een strakke lichte studio van circa 28m2, gelegen in het hoogwaardig afgewerkte complex ‘Villa Mokum’ uit 2014. Wonen in een compact maar compleet thuishonk. De woning ligt zeer gunstig op de vijfde verdieping en heeft grote openslaande deuren met uitzicht op de rustige binnentuin. De studio is zeer goed geïsoleerd, keurig afgewerkt en omdat alle roerende zaken achterblijven (inclusief het opklapbed) ook zo te betrekken. Buiten zitten kunt u heerlijk op één van de gedeelde dakterrassen of in de gemeenschappelijke binnentuin.
Ideaal voor starters, studerende kinderen of als pied-à-terre in Amsterdam!

Indeling:
Vanuit de centrale hal op de begane grond bereik je het trappenhuis met liften. Het appartement is gelegen op de vijfde verdieping. Via de voordeur betreed je de keuken van de woning, met aan de rechterzijde de meterkast en de badkamer. De moderne badkamer is uitgerust met een wastafel, zwevend toilet en een douche met glazen douchewand. De keuken beschikt over een koelkast, combi oven/magnetron, kookplaat en een afzuigkap. Hier bevindt zich ook een wasmachine. Het woon-/slaapgedeelte bevindt zich aan de tuinzijde en heeft een fraai uitzicht over de zonnige binnentuin. Tevens bevinden zich in het gebouw diverse gemeenschappelijke (dak)terrassen en een binnentuin met tafels en stoelen voor algemeen gebruik. De studio is smaakvol afgewerkt met gestucte wanden en plafonds.
In de onderbouw bevindt zich een gemeenschappelijke fietsberging met 2 gereserveerde plekken.

In het kort:
-Roerende zaken zijn inbegrepen in de vraagprijs (op de kunst na), dus ook het handige opklapbed
-Gemeenschappelijke fietsberging met 2 gereserveerde plekken.
-Lift
-Bouwjaar 2014
-Turnkey appartement in een goed onderhouden complex
-Gemeenschappelijke binnentuin en terrassen
-Servicekosten € 44,- per maand
-Erfpachtcanon: € 2000,29 (gedeeltelijk aftrekbaar van de inkomstenbelasting)
-Actieve VVE met een meerjarenonderhoudsplan

Erfpacht:
De woning ligt op grond in eigendom van de gemeente Amsterdam die in erfpacht is uitgegeven. De erfpachtcanon bedraagt € 2000,29 per jaar met een jaarlijkse indexering. De jaarlijkse canon is (eventueel) gedeeltelijk aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Het betreft een voortdurend recht van erfpacht en het lopende tijdvak eindigt op 30-09-2061. Van toepassing zijn de algemene bepalingen 2000. Indicatie voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht is op te vragen bij de makelaar.

Ligging en omgeving:
Het appartement (opgeleverd in 2014) is gelegen in het Amstelkwartier, nabij het Amstelstation en het metrostation Spaklerweg met lijn 50, 53 en 54. In de directe nabijheid vindt u leuke koffierooms, restaurants, een jachthaven, winkels waaronder binnenkort een supermarkt. Met de auto bent u binnen vijf minuten op de Ringweg A10, A9 en de A2. Het complex is voorzien van een mooie groene binnentuin met op diverse plekken gemeenschappelijke zithoeken en terrassen.
Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen