Cornelis Schuytstraat 54-II

Verkocht
  • 1071 JL Amsterdam
  • Woonoppervlakte 160 m²
  • 5 kamers
  • € 1.395.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Charmant, goed onderhouden en licht dubbel bovenhuis (160 m2) gelegen op eigen grond op één van de meest gewilde locaties in Oud-Zuid. De woning met eigen opgang heeft maar liefst 3 balkons, een riant dakterras (69 m2) en is zo te betrekken.

Indeling:
Via de eigen opgang komt u op de tweede verdieping in de hal met toilet en garderobe. Het woongedeelte is in tweeën opgedeeld door fraaie zwarte stalen glazen deuren. Aan de achterzijde is het eetgedeelte met een heerlijk balkon en een keuken die compleet is uitgerust.
Aan de voorzijde is het zitgedeelte met openhaard en balkon.
Derde verdieping: overloop met toilet 2 ruime slaapkamers, 2 kinderkamers en 2 slim ingedeelde luxe badkamers (2019). Bij de master bedroom is een badkamer gelegen met fraai bad, ruime inloopdouche, badkamermeubel, toilet en daklicht. De tweede badkamer met wastafelmeubel en inloopdouche is te bereiken via de overloop.
Via een dakopbouw met een pantry en was-droogopstelling is het royale en zonnige dakterras te betreden.

In het kort:
-Bouwjaar 1909
-Eigen grond
-Woonoppervlakte 160 m2
-Dakterras van 69 m2
-3 balkons
-2 badkamers
-Fraaie visgraat vloer
-Vernieuwde fundering
-Eigen opgang
-Servicekosten VVE € 100,- per maand
-Openhaard

Ligging en omgeving:
De Cornelis Schuytstraat is een van de bekendste winkelstraten in Amsterdam Oud-Zuid. U vindt hier een grote diversiteit aan mooie boutiques, gezellige restaurants, terrasjes en fijne winkels voor de dagelijkse boodschappen. Verder ligt de woning op loopafstand van het Vondelpark, het Museumplein en het Concertgebouw.Met de fiets of tram bereikt u in een korte tijd het centrum, station WTC en de Zuid-as. Met de auto bent u in enkele minuten op de ring A10. Een parkeervergunning is direct verkrijgbaar (thans volgens de website van de gemeente) en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.
Er is in de directe omgeving een ruime keuze aan uitstekende (internationale) scholen.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen