Curaçaostraat 84-III

Verkocht
  • 1058 CA Amsterdam
  • Woonoppervlakte 110 m²
  • 4 kamers
  • € 579.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Goed onderhouden en ruim opgezet, licht dubbel bovenhuis (110 m2) met dakterras en balkon. Het appartement met brede stoep voor de deur is gelegen in een groene jaren 30 jaren wijk in “de Baarsjes”, op loopafstand van het Vondel- en Rembrandtpark.

Indeling:
Entree via het gemeenschappelijke trappenhuis met de voordeur op de tweede verdieping: garderobe en trap naar de derde verdieping.
Overloop met toilet, inbouw(meter)kast en toegang naar één van de drie slaapkamers. Via openslaande deuren komt u in de zeer lichte woonkamer met open keuken, erker, zijkamer en balkon over de gehele breedte.
Vierde verdieping: ruime overloop, waar ruimte is voor bijvoorbeeld een werkhoek, toegang tot zonnig terras, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en toilet, aparte bergruimte voor was- en droogmachine.

In het kort:
-Bouwjaar 1935
-Woonoppervlakte 110 m2 (NEN gemeten)
-Dakterras van 12 m2 (middag- en avondzon)
-Balkon 5 m2 (ochtendzon)
-3 slaapkamers
-Dubbel glas
-Servicekosten VVE € 143,50 per maand
-Actieve VVE
-Erfpacht afgekocht tot 15-01-2064 (Vicarie)
-Thans geen wachttijd voor parkeervergunning
-Oplevering in overleg

Ligging en omgeving:
Het dubbel bovenhuis is gelegen in het meest gewilde stukje van de Baarsjes dicht tegen Oud-Zuid en Oud-West aan. De straat is kindvriendelijk, niet alleen omdat deze brede stoepen heeft en zeer groen is, maar ook door de nabijgelegen crèches, verschillende basisscholen, muziekschool en diverse speelpleinen in de buurt. Dit unieke deel van de Baarsjes heeft nog veel meer te bieden. Op steenworp afstand is het Vondelpark en het Rembrandtpark. Gezellige winkels, restaurantjes en cafés vindt u op de Overtoom, J.P. Heijestraat, Ten Kate markt, Kinkerstraat (o.a De Hallen), de Amstelveenseweg en op het Hoofddorpplein. Winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand: Baarsjesweg, Postjesweg en Kinkerstraat.

De bereikbaarheid is uitstekend: binnen 3 minuten bent u met de auto op de ring A10, diverse OV lijnen brengen u overal (station Zuid/WTC, Centraal Station via Leidseplein of Jordaan, station Lelylaan en Sloterdijk). Met de fiets bent u binnen 5 minuten bij de Hallen, Het Hoofddorpplein of de Amstelveenseweg en binnen 10 minuten bij het Concertgebouw, het Leidseplein of de Jordaan.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen