Daniël Stalpertstraat 40-I

Verkocht
  • 1072 XH Amsterdam
  • Woonoppervlakte 35 m²
  • 2 kamers
  • € 269.000,- K.K.
Neem contact op Plattegrond

Daniël Stalpertstraat 40-I,  AMSTERDAM -See English below-

In het “hart” van de populaire wijk de “De Pijp” bevindt zich, op de eerste verdieping, dit lichte 2-kamerappartement van 35 m² (NEN2580 rapport aanwezig) met zolder berging van 3 m². Recentelijk (2019) is de fundering vernieuwd. Het appartement ligt op loopafstand van de beroemde Albert Cuypmarkt, Museumplein, het Sarphatipark, vele gezellige restaurantjes en leuke, originele winkeltjes. Werkelijk alles is binnen handbereik. De markt, uitgaans- en horecagelegenheden en de winkels bevinden zich allemaal in deze gezellige buurt in stadsdeel Oud-Zuid. De woning is gelegen op eigen grond.

In het kort:
-Bouwjaar 1876
-Eigen grond
-Woonoppervlakte 35 m2 (NEN2580 rapport aanwezig)
-Externe berging op zolderverdieping 3 m2
-Fundering vernieuwd in 2019
-Servicekosten VVE € 60,- per maand

Ligging en omgeving:
De Daniël Stalpertstraat is een netjes verzorgde, rustige straat met eenrichtingsverkeer in de populaire Pijp. Het appartement bevindt zich een paar stappen van de gezellige Frans Halsstraat, met leuke cafés, koffie/juice bars en restaurants.
De Ferdinand Bolstraat, met een grote diversiteit aan winkels, de Albert Cuypmarkt, vele levendige pleintjes met cafés en restaurants, het Sarphatipark en Museumkwartier liggen op enkele minuten fietsafstand. Daarbij zijn de openbaar vervoer voorzieningen ideaal: via tramlijn 24 en het nieuwe metrostation De Pijp (nog geen vijf minuten vanaf het appartement) bent u in no time waar u wilt zijn.
Ook het centrum ligt op enkele minuten fietsen, wat de Pijp tot een van de meest centraal gelegen buurten van Amsterdam maakt.
Met de auto bent u in korte tijd via de A10, A2 en A1 de stad in of uit.
Parkeren is sinds kort makkelijker dan ooit. Via de Ruysdaelkade bereikt u de nieuwe parkeergarage Albert Cuyp, gebouwd onder de Boerenwetering. De garage is bestemd voor vergunninghouders en bezoekers en biedt plek aan maar liefst 600 auto’s!

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Het woonoppervlak is door externe partij opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. Meetrapport is aanwezig. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of bouwtechnische keuring uit te voeren, zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen