Elandsgracht 128-E

Verkocht
  • 1016 VB Amsterdam
  • Woonoppervlakte 53 m²
  • 2 kamers
  • € 425.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Luxe ‘top floor’ 2 kamer appartement ( 53 m2, gemeten conform Nen 2580) met balkon in een sfeervol vernieuwbouw (2006) complex met historische gevel. De lichte woning is gelegen op eigen grond aan de gezellige Elandsgracht midden in de Amsterdamse Jordaan. Recentelijk is de Elandsgracht opnieuw ingericht met een wandelpromenade met veel groen en minder parkeerplaatsen.

Er is ook nog 15 m2 onder de 1,50 m hoogte, die nu al grotendeels benut is met inbouwkasten. Deze 15 m2 is niet meegerekend in het woonoppervlak!!!!

-Bij bezichtigingen houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM-

Indeling:
Via de centrale entree ga je met de trap naar de 3e verdieping. Entree van de woning met garderobe, via een interne trap gaat u naar de woonverdieping.
Door de lichtkoepel is het extra licht. De woonkamer ligt aan straatzijde. De 3 ramen aan de gracht zijn voorzien van shutters op maat en er is een grote inbouwkast hier. Moderne luxe open keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigschouw, vaatwasser, koelkast met vriezer en hete luchtoven. De badkamer is uitgerust met toilet, douchecabine en wastafelmeubel met grote spiegel. De ruime slaapkamer aan de rustige achterzijde heeft diverse inbouwkasten en een inloopkast. Kast met cv opstelling.
Openslaande deuren naar het balkon met middag/avond zon. In de gehele woning ligt een eiken houten vloer.

In het kort:
-Vernieuwbouw 2006
-Woonoppervlakte 53 m2, 75 m2 BVO
-15 m2 extra onder 1,50 m hoogte, niet meegerekend in het woonoppervlak
-Balkon
-Bovenste verdieping
-Nieuwe fundering
-Servicekosten VVE € 66,67 per maand
-Eigen grond
-Energielabel A

Ligging en omgeving:
Gelegen in de populaire Jordaan tussen de Lijnbaansgracht en de Prinsengracht. U heeft hier werkelijk alles binnen handbereik. De Elandsgracht is een van de gezelligste straten van de Jordaan. In de straat zijn vele restaurantjes, café’s, terrasjes, koffiezaakjes en winkels. Voor dagelijkse boodschappen de AH, Marqt, Ekoplaza en nog echte ambachtelijke buurtwinkels. Op een steenworp afstand van de grachten, de 9 Straatjes, het Spui, het Leidseplein en de Ten Kate markt. Met de Stadsschouwburg, het De La Mar theater, de Melkweg, de Hallen, fitness- en yogascholen, kunstgalerieën, musea en verschillende bioscopen op loopafstand. Het openbaar vervoer is uitstekend. Trams en bussen naar het Centraal Station, Schiphol en de andere wijken in Amsterdam zijn dichtbij. Parkeren kan voor de deur (of in de Q-park Europarking).

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of bouwtechnische keuring uit te voeren, zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Meer lezen