Javastraat 192-H

Verkocht
  • 1095 CP Amsterdam
  • Woonoppervlakte 65 m²
  • 4 kamers
  • € 399.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Charmant, licht en slim ingedeelde benedenwoning (65m2, NEN2580) met tuin op het zuiden, afgekochte erfpacht en maar liefst 3 slaapkamers. De woning is gelegen in het rustige gedeelte van de Javastraat nabij het Flevopark en Javaplein.

Indeling:
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis betreedt u de woning op de begane grond. U komt binnen in de ruime woonkamer met open keuken, eet- en zitgedeelte. Aan de voorzijde liggen twee slaapkamers, centraal gelegen in de woning is de badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet. Een derde slaapkamer ligt aan de tuinzijde. De zonnige tuin (Zuid) is vanuit de woonkamer te bereiken en heeft een ruim berging.
De gehele woning is voorzien van een houten vloer.

In het kort:
-Bouwjaar 1925
-Gerenoveerd in 2006
-Erfpacht afgekocht tot 16-03-2049
-Indicatie eeuwigdurende afkoop erfpacht is bekend bij ons kantoor
-Woonoppervlakte NEN2580 rapport aanwezig
-Tuin op het zuiden
-Externe berging
-3 slaapkamers
-Actieve en gezonde VVE
-Maandelijkse servicekosten VVE zijn € 91,-
-Gelegen in het rustige gedeelte van de Javastraat

Ligging en omgeving:
De woning ligt midden in de Indische Buurt in Amsterdam Oost. Deze wijk is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest hippe buurten van Amsterdam! Alle voorzieningen voor uw dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen vindt u in de nabije omgeving. Op loopafstand van o.a. de Molukkenstraat, het Javaplein, Linnaeusstraat, het Oosterpark, Flevopark en het Beukenplein. In deze gewilde buurt vindt u tal van leuke restaurants en hotspots zoals het Badhuis, restaurant Wilde Zwijnen, Bar Basquiat, Hartje Oost, café LouieLouie, de Biertuin, the Walter Woodbury Bar, Studio K en Brouwerij ’t IJ. Binnen enkele fietsminuten bent u bij het winkelcentrum Oostpoort , in hartje Centrum en in de gezellige Pijp. De woning is daarnaast goed te bereiken met het openbaar vervoer (bus/tram) en ligt vlakbij station Muiderpoort. Bus en tram halte Soembawastraat is 1 minuut lopen. Ook het Amstelstation en Centraal station zijn binnen enkele fietsminuten bereikbaar. Met de auto heeft u een snelle aansluiting op de Ring A10.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of bouwtechnische keuring uit te voeren, zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen