Kattenlaan 56

Verkocht
  • 1054 KA Amsterdam
  • Woonoppervlakte 78 m²
  • 4 kamers
  • € 525.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Stadsappartement aan de voet van het Vondelpark met waanzinnig uitzicht, 3 slaapkamers, royaal balkon, berging en lift. Het appartement bevindt zich in een kleinschalig en goed onderhouden complex en is op eigen grond gelegen. De Kattenlaan is een bijzonder straatje dat direct toegang geeft tot het Vondelpark en waar zich alleen voetgangers en fietsen mogen begeven.

Indeling:
Entree complex, via het trappenhuis of de lift gaat u naar de 4e verdieping. Entree woning, ruime hal met separaat toilet, woonkamer, open-keuken en balkon met uitzicht over het Vondelpark, 3 slaapkamers, badkamer met douche en ligbad, inpandige berging met wasmachine en droger. Op de begane grond is nog een externe berging.

In het kort:
-Eigen grond
-Balkon met uitzicht over het Vondelpark
-Servicekosten € 191,77 per maand
-Actieve VVE
-3 slaapkamers
-Fraaie houten vloer
-Berging op begane grond

Ligging en omgeving:
Het appartement ligt gunstig ten opzichte van het rijke winkelaanbod rond de Overtoom en de Jan Pieter Heijestraat (o.a. Albert Heijn en Marqt) met op loopafstand ook enkele gezellige cafés en goede restaurants. Naast goed openbaar vervoer (tramlijn 1) is er een snelle autoverbinding met de A10 en Schiphol. In het achtergelegen Vondelpark kunt u heerlijk (hard)lopen, tennissen en recreëren. Horeca vindt u bij o.a. Vondel C.S. en het Blauwe Theehuis.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Meer lezen