Kerkstraat 102

Verkocht
  • 1017 GP Amsterdam
  • Woonoppervlakte 128 m²
  • 5 kamers
  • € 869.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Charmant en monumentaal pand (ca.130m2) met een tuin op het zuiden, vernieuwde fundering (2013) en dubbel glas. De woning met veel indelingsmogelijkheden is gelegen tussen de Leidsestraat en de Nieuwe Spiegelstraat in het Spiegelkwartier.

Indeling:
Entree op de beletage; voorportaal met garderobe en meterkast. Openslaande deuren naar de woon/eetkamer met karakteristieke spiltrap naar de eerste verdieping. Keuken met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er een deur naar een overloopje met toilet en een trap naar de tuin op het zuiden en het souterrain.
Het souterrain bestaat uit een hal met aansluiting voor de wasmachine en droger, dan toegang naar grote open ruime (stahoogte ca.2,30m) met een eigen badkamer v.v. douche, wastafel en toilet. Het souterrain heeft openslaande deuren naar de straat. Deze ruimte is dus ideaal voor verhuur, werkruimte of bijvoorbeeld een kind aan huis.
Vanuit de woonkamer gaat u via de spiltrap naar de eerste verdieping, de huidige eigenaar heeft de eerste verdieping opgedeeld in een woongedeelte en slaapkamer.
Vaste trap naar de kapverdieping; overloop, badkamer v.v. bad, wastafel, douche en toilet, aan de achterzijde ligt een slaapkamer met inbouwkasten. Via een steektrap is de vliering (bergruimte) met CV-installatie te bereiken

Bijzonderheden:
– Het woonoppervlak bedraagt 128 m2 (meetcertificaat aanwezig);
– Het pand is gelegen op eigen grond
– De fundering is vernieuwd in 2013
– Tuin op het zuiden (ca.30 m2)
– Rijksmonument
– De ramen zijn voorzien van mooie roedeverdeling met dubbel glas
– Gehele pand voorzien van een houten vloer
– Veel indelingsmogelijkheden

Ligging en omgeving:
De Kerkstraat is gelegen tussen de Prinsengracht en de Keizersgracht in het Spiegelkwartier. Dit woonhuis ligt dan tussen de Leidsestraat en de Nieuwe Spiegelstraat. Op loopafstand van de vele facetten die Amsterdam te bieden heeft: het Leidseplein met de Stadsschouwburg, de Kalverstraat met een verscheidenheid aan winkels, het Museumplein met het Rijksmuseum, Concertgebouw, Stedelijk museum en het vernieuwde Van Gogh museum. In de directe omgeving bevindt zich een groot aanbod van restaurants en gezellige terrasjes. Ook de supermarkt op de Vijzelstraat ligt op loopafstand. Goede openbaar vervoersvoorzieningen zijn nabij gelegen, zoals Leidsestraat (tramlijn 1, 2, 5), Leidseplein (tramlijn 7,10) en Vijzelstraat (tramlijn 4, 16, 24, 25).

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen