Lekstraat 186-III

Verkocht
  • 1079 GA Amsterdam
  • Woonoppervlakte 133 m²
  • 5 kamers
  • € 598.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Ruim en licht appartement met veel mogelijkheden, gelegen op een toplocatie in de populaire Rivierenbuurt. Boven het appartement op de 3e en 4e verdieping bevindt zich een zeer ruime vliering/zolder met Velux-raam (ca.17 m2, niet meegerekend in de 133 m2). Hoewel de ruimte uitsluitend bereikbaar is via een interne vaste trap in dit appartement is het eigendom hiervan niet geregeld in de splitsingsakte. Formeel hoort de ruimte dus niet tot het verkochte.

Indeling (huidig):
Via een portiek komt u bij het centrale trappenhuis, naar de 3e verdieping voor het entree van dubbel bovenhuis;
ruime hal, lichte woonkamer met haard, ruime woonkeuken met balkon, werk/slaapkamer, tweede slaapkamer, badkamer met douche en wasmachine aansluiting en een separaat toilet. Trap met overloop naar de 4e verdieping; ruime slaapkamer met balkon en een kleinere slaapkamer ook met een balkon, tweede badkamer met ligbad en douche. Interne vaste trap naar de vliering/zolder van ca. 17 m2 met Velux-raam.

In het kort:
-Bouwjaar 1932
-Woonoppervlakte 133 m2 (NEN 2580 rapport aanwezig )
-Dubbel bovenhuis, geen bovenburen
-Appartement met veel mogelijkheden, de woning dient gerenoveerd te worden
-Goede centrale lokatie in de Rivierenbuurt
-Dubbel glas
-Servicekosten VVE: € 158,07 per maand
-4 balkons
-Ouderdoms- en niet-bewoningsclausule van toepassing
-Levering kan snel

Erfpacht:
De woning ligt op grond in eigendom van de gemeente Amsterdam die in erfpacht is uitgegeven. De erfpachtcanon bedraagt € 1483.01 per jaar met een 5 jaarlijkse indexering (nieuwe indexering 30-06-2020. De jaarlijkse canon is (eventueel) aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Het betreft een voortdurend recht van erfpacht en het lopende tijdvak eindigt op 30-06-2050. Van toepassing zijn de algemene bepalingen 1994. Indicatie voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht is op te vragen bij de makelaar.

Ligging en omgeving:
De woning ligt in de gewilde Rivierenbuurt in stadsdeel Zuid, op loopafstand van o.a. de Rijnstraat, de Maasstraat, de Pijp, het Martin Luther Kingpark, De Mirandabad, de Amstel en de Rai. Op loopafstand vindt u verder tevens goede kinderopvang en basisscholen. Zodra u de deur uitloopt vindt u alles wat u nodig heeft; alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen, diverse restaurants/(eet)cafés en traiteurs en tal van leuke (buurt)winkels. Deze buurt biedt verder tal van koffietentjes en diverse hotspots waaronder Cafe Vrijdag, Cotignac, Rein, Broers en The Roast Room. De woning is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, o.a. tram/bus en ligt vlakbij station Rai en het Amstelstation. Met de auto heeft u een snelle aansluiting op de ring A10, u kunt uw auto voor de deur parkeren en er is thans geen wachttijd voor een parkeervergunning (www.amsterdam.nl/parkeren).
Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen