Pieter Baststraat 10-bv

Verhuurd
  • 1071 TW Amsterdam
  • Woonoppervlakte 122 m²
  • 5 kamers
  • € 3.100,- p.m.
Neem contact op Plattegrond

Heerlijk gemeubileerd bovenhuis van 122m² (NEN gemeten) met eigen opgang vanaf de begane grond, dakterras met opbouw, balkon en rustig gelegen op het gewilde Duivelseiland in Amsterdam Oud-Zuid.

INDELING:
Entree via eigen opgang op de begane grond naar de derde verdieping. Hier bevinden zich; 3 ruime slaapkamers en een zeer ruime badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, zwevend toilet en wasmachine/droger. Bij de slaapkamer aan de achterzijde hoort nog een riant balkon (5m2) op het westen.
Op de vierde verdieping is de sfeervolle woonkamer met op maat gemaakte bank met eettafel en open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de hal is nog een toilet.
Het zonnige dakterras met opbouw en fraai uitzicht over de stad is te bereiken via het trappenhuis van het appartement.

IN HET KORT:
-Geen delers
-Gemeubileerd
-Huursom inclusief internet en tv maar exclusief gas, water en licht
-Bouwjaar omstreeks 1900
-Woonoppervlakte 122 m2
-Dakterras (ca.19m2) met dakopbouw (ca.5m2)
-Eigen entree vanaf de begane grond
-Centraal maar rustig gelegen

Ligging en omgeving:
De woning is gelegen in de rustige Pieter Baststraat in Amsterdam Zuid, tussen de Ruysdaelstraat en de Cornelis Anthoniszstraat op Duivelseiland. Op loopafstand bevindt zich het Museumplein, het Concertgebouw, de P.C. Hooftstraat, de Van Baerlestraat en de Albert Cuyp. Op steenworp afstand is een zeer divers aanbod van leuke restaurants, koffietentjes, gezellige cafe’s en vele winkels. Aan het einde van de straat ligt bijvoorbeeld Loetje, maar ook Cafe Wildschut en het College Hotel zijn om de hoek. De woning is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Pieter Baststraat 10-BV, 1071 TW AMSTERDAM

Wonderfully furnished upper house of 122m² (NEN measured) with its own entrance from the ground floor, roof terrace with structure, balcony and quietly located on the popular Duivelseiland in Amsterdam Oud-Zuid.

LAYOUT:
Entrance via private entrance on the ground floor to the third floor. Here are located; 3 spacious bedrooms and a very spacious bathroom with walk-in shower, double sink, floating toilet and washer / dryer. The bedroom at the rear also has a spacious balcony (5m2) on the west.
On the fourth floor is the attractive living room with a custom-made sofa with dining table and an open kitchen with various built-in appliances. There is another toilet in the hall.
The sunny roof terrace with structure and beautiful view over the city can be reached via the stairwell of the apartment.

IN BRIEF:
-No home sharers
-Furnished
-Rent including internet and TV but excluding gas, water and electricity
-Built around 1900
-Living area 122 m2
-Roof terrace (approx.19m2) with roof structure (approx.5m2)
-Private entrance from the ground floor
-Central but quiet location

Location and surroundings:
The property is located in the quiet Pieter Baststraat in Amsterdam South, between Ruysdaelstraat and Cornelis Anthoniszstraat on Duivelseiland. Within walking distance is the Museumplein, the Concertgebouw, the P.C. Hooftstraat, Van Baerlestraat and Albert Cuyp. A stone’s throw away is a very diverse range of nice restaurants, coffee shops, cozy cafes and many shops. Loetje, for example, is at the end of the street, but Cafe Wildschut and the College Hotel are also around the corner. The house is very well served by public transport and car.

Het woonoppervlak is door externe partij opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. Meetrapport is aanwezig. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of bouwtechnische keuring uit te voeren, zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen