Tweede Constantijn Huygensstraat 44-B

Verkocht
  • 1054 CV Amsterdam
  • Woonoppervlakte 67 m²
  • 3 kamers
  • € 489.000,- K.K.
Neem contact op Plattegrond

Zeer licht en goed afgewerkt 3 kamerappartement (67 m2) dat zich bevindt op de eerste verdieping van een statig hoekpand dat in 2019 is gesplitst. De woning met hoge plafonds is net als het herenhuis in 2015 totaal gerenoveerd en is rustig gelegen op eigen grond op 2 min loopafstand van het Vondelpark.

INDELING:
Via het het uitstekend onderhouden centrale trappenhuis komt u bij het appartement. Zodra u de hal binnenkomt dat toegang geeft tot alle vertrekken valt gelijk het hoge plafond op. Aan de voorzijde is de lichte woonkamer met balkon gelegen. De open keuken is met de hand op maat gemaakt en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde liggen tweede goede slaapkamers waarvan de master toegang heeft tot het tweede balkon. De badkamer is voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel. Er is een separaat toilet en een kast met wasmachine/droger opstelling.

IN HET KORT:
-Bouwjaar 1883, gerenoveerd in 2015
-Eigen grond
-Woonoppervlakte 67 m2
-De woning is praktische turnkey
-2 x balkon
-In 2019 is het pand gesplitst in appartementsrechten
-Servicekosten VVE €75,- per maand
-MJOP aanwezig
-Hoge plafonds

LIGGING EN OMGEVING:
Gelegen in het mooiste deel van de Helmersbuurt. Door de hoekligging kijkt u vrij weg over het rustige kruispunt van de Eerste Helmersstraat en de Tweede Constantijn Huygensstraat. Om de hoek zijn er goede buurtwinkels en een Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen. Langs de Vondelkerk loopt u zo het Vondelpark in en door naar het Museumkwartier met al zijn musea en het Concertgebouw. Loopt u vanuit het appartement de andere kant op dan komt u onder andere bij “De Hallen”, het trendy centrum voor media, cultuur, mode & horeca. De wijk is voorzien van tal van voorzieningen zoals scholen en kinderopvang. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en via uitvalswegen.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen