Wilhelminastraat 43 III+IV

Verkocht
  • 1054 VV Amsterdam
  • Woonoppervlakte 114 m²
  • 3 kamers
  • € 819.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Zeer charmant en perfect afgewerkt dubbel bovenhuis (114 m2) met dakterras en balkon. Het appartement ligt op eigen grond om de hoek van het Vondelpark en in het hart van de geliefde en bruisende Helmersbuurt.

Indeling:
Entree op de begane grond met trappenhuis naar de woonverdieping. Het trappenhuis wordt slechts met één andere woning gedeeld.
De woningentree is op de tweede verdieping. Via uw eigen trap komt u op de derde verdieping op de overloop met toegang tot het toilet. Aan de voorzijde ligt de open riante woonkeuken (2018) met eiland en is voorzien van diverse hoogwaardige Siemens inbouwapparatuur zoals o.a. een wijnkoelkast. De fraaie keuken gaat over in het eetgedeelte en de woonkamer met balkon op het zuiden.

Op de vierde verdieping liggen vervolgens twee ruime slaapkamers (eenvoudig om er 3 van te maken), een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. In het hart van deze verdieping ligt de badkamer welke voorzien is van een inloopdouche, dubbele wastafel en een ligbad. Tevens is hier een separaat tweede toilet.
Via de slaapkamer aan de achterzijde is het dakterras met panoramisch uitzicht te bereiken. Er zijn mogelijkheden om een dakhuisje te plaatsen dat ca. 5 m2 woonoppervlakte oplevert.

In het kort:
-Bouwjaar 1899
-Volle eigendom, dus geen erfpacht
-De woning is perfect afgewerkt en zo te betrekken
-Woonoppervlakte 114 m2 (NEN2580 rapport aanwezig)
-Dakterras 32 m2 (met mogelijkheden om dakhuisje op te bouwen)
-Balkon gelegen aan de woonkamer (zuid)
-Energielabel B
-Servicekosten VVE € 110,- per maand

Ligging en omgeving:
Geniet van het nabijgelegen Vondelpark of fiets in 5 minuten naar het centrum van Amsterdam. Winkel voor de dagelijkse boodschappen op de Jan Pieter Heijestraat en maak gebruik van de tal van andere shopgelegenheden op steenworp afstand (Kinkerstraat). De woning ligt op een zeer gewilde locatie in het hippe Oud-West. Deze buurt wordt gekenmerkt door tal van unieke winkeltjes en leuke cafeetjes + restaurants. Voorzieningen zoals scholen en sportfaciliteiten bevinden zich in de nabije omgeving van de woning en ook culturele uitgaansgelegenheden zoals De Hallen, het Rijksmuseum en het Concertgebouw. Via de Overtoom, alwaar ook de tram rijdt, is er een goede ontsluiting naar Ringweg A-10.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Het woonoppervlak is door externe partij opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. Meetrapport is aanwezig. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of bouwtechnische keuring uit te voeren, zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen