Willem de Zwijgerlaan 36-H

Verkocht
  • 1056 JS Amsterdam
  • Woonoppervlakte 59 m²
  • 3 kamers
  • € 379.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Rustig, centraal en aan groenstrook gelegen 3-kamer appartement (59 m2, NEN2580) dat in 2017 met veel smaak is verbouwd. De woning op de bel-etage maakt onderdeel uit van een complex dat een gemeentelijk monument is, het heeft een balkon, berging op de begane grond en een gezamenlijke binnentuin. De gemeentelijke erfpacht is afgekocht tot 2058!

Indeling:
Begane grond: middels open portiek bereikt u het trappenhuis met de entree naar het appartement op de bel-etage en een trapgang naar de berging in de onderbouw.
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. De kamer aan de voorzijde gelegen heeft uitzicht over groen, thans wordt deze kamer gebruikt als woonkamer maar kan ook eventueel gebruikt worden als slaapkamer. Aan de achterzijde is een opgedeelde slaapkamer te vinden met uitzicht over de gezamenlijke binnentuin. Tevens is aan de achterzijde de fraaie woonkeuken met balkon te vinden die vaak in gebruik is als living. Aan de achterzijde vindt u de gemeenschappelijke binnentuin, welke alleen voor bewoners bereikbaar is. De moderne badkamer is centraal gelegen in het appartement en is voorzien van inloopdouche met regen- en handdouche, wastafelmeubel, toilet en wasmachine aansluiting.

In het kort:
-Bouwjaar 1935
-Woonoppervlakte 59 m2 (NEN2580 rapport aanwezig)
-Gezamenlijke binnentuin
-Balkon van 4 m2
-Erfpacht afgekocht tot 15-09-2058
-Energielabel D
-Externe berging
-Fraaie houtenvloer
-Actieve VVE
-Dubbel glas
-Servicekosten VVE; € 163,38 (tijdelijke verhoging)
-Gemeentelijk monument

Ligging en omgeving:
Het appartement is gelegen in de Baarsjes aan het begin van de Willem de Zwijgerlaan op de grens met Oud-West, het maakt onderdeel uit van het in de jaren ’30 gebouwde complex ‘Geuzenhof II’ dat aan een ventweg ligt met diepe groen strook.
Op slechts enkele minuten fietsen van de Jordaan of in de toekomst het marktkwartier. Daarnaast liggen verschillende cafe’s, restaurants en de Foodhallen. Verder zijn het Vondelpark, Westerpark en Erasmuspark op korte afstand gelegen. Ook voor de dagelijkse boodschappen waaronder meerdere AH’s (o.a. XXL), Aldi, Stach, Marqt en de ten Katemarkt hoeft u niet ver.
De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend. De Ring A-10 is in enkele autominuten goed bereikbaar. Al met al dus een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Het woonoppervlak is door externe partij opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. Meetrapport is aanwezig. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of bouwtechnische keuring uit te voeren, zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen