Zonnebloemstraat 47

Verkocht
  • 2014 VV Haarlem
  • Woonoppervlakte 144 m²
  • 6 kamers
  • € 685.000,- k.k.
Neem contact op Plattegrond

Licht en hoogwaardig gerenoveerd herenhuis (144 m2, NEN2580) met zonnige voor- en achtertuin. De ruim opgezette gezinswoning is hoogwaardig en met veel smaak afgewerkt en is rustig, maar toch centraal gelegen in de groene en kindvriendelijke Leidsevaartbuurt op loopafstand van het bruisende centrum van Haarlem. Het huis is zo te betrekken en is voorzien van alle gemakken van deze tijd maar met de charmante uitstraling van de jaren ’30 bouw.

-Bij bezichtigingen houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM-

Indeling:
Via de voortuin komt u bij de entree, royale hal met toilet, berging en openslaande glazen deur naar de lichte woonkamer die overloopt naar de achtertuin en fraaie woonkeuken met eetgedeelte.
De keuken is samen met het eetgedeelte aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van o.a. een kookeiland met inductiekookplaat met afzuigsysteem, combimagnetron (Siemens), oven (Siemens).
De begane grond is voorzien van een houten vloer met vloerverwarming.
Eerste verdieping: via de overloop bereikt u alle vertrekken, 2 ruime slaapkamers en 1 kinderkamer. Ook deze verdieping is weer fraai afgewerkt en heeft een houten vloer. De badkamer op deze verdieping met vloerverwarming, is fraai betegeld en heeft een inloopdouche met regen- en handdouche, dubbele wastafel, op maat gemaakte spiegelkast en een toilet met slimme kast. Op de uitbouw is een groen dak aangelegd.
Tweede verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers en een aparte was- stookruimte. De tweede badkamer, ook weer met vloerverwarming, heeft een ligbad, inloopdouche met regen- en handdouche, dubbele wastafel en toilet met kast.

het kort:
-Bouwjaar 1929
-Met veel smaak en mooie materialen gerenoveerd
-Woonoppervlakte 144 m2 (NEN2580-rapport aanwezig)
-Perceel 125 m2
-Zonnige achtertuin met terras en achterom (ZO), ca. 40 m2
-Voortuin ca.13m2
-Vloerverwarming over de gehele begane grond
-Luxe woonkeuken
-Vloerverwarming in de 2 badkamers
-Voorbereiding voor zonnepanelen
-Nieuwe ramen en kozijnen met dubbele beglazing
-Geïsoleerde vloeren, muren en dak
-Eigen grond
-Sedum dak op uitbouw
-Daklichten
-Energielabel C

Ligging en omgeving:
De Leidsevaartbuurt is een zeer centraal gelegen en kindvriendelijke buurt, zeer populair bij gezinnen. De buurt is ook zo gewild vanwege de vele voorzieningen: sportscholen, sportvelden, buurtwinkels, supermarkten, scholen, naschoolse opvang, speeltuinen, openluchtzwembad De Houtvaart en landgoed Elswout zijn allemaal op korte fietsafstand. En wandelend steek je zo de Leidsevaart over naar het centrum van Haarlem of de Haarlemmerhout! De belangrijkste uitvalswegen bereik je in korte tijd. Op de fiets ben je zo bij het Centraal Station Haarlem of Station Heemstede/Aerdenhout en binnen 3 kwartier ben je via de zeeweg door de duinen op het strand van Bloemendaal!

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Het woonoppervlak is door externe partij opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. Meetrapport is aanwezig. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of bouwtechnische keuring uit te voeren, zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Meer lezen